2777
2789

این شرایطی که میگم رو داره خودم موندم چی بگم بهش

خانواده پارتنرش و خودش از رابطشون خبر دارن فقط بابای دختره نمیدونه.

قصدشون از رابطه صد در صد ازدواجه

اما بخاطر سخت گیری های خونواده دختره نمیتونن زیاد باهم وقت بگذرونم پسره خیلی درکش می‌کنه.

خیلی باهم رفتن بیرون کافه،سینما،رستوران و.......

یه ساله باهم تو رابطه ان همو کامل میشناسن.

هر دوتاشون فعلا شرایط ازدواج رو ندارن میخان بزارن برا یه مدتی که شرایط اوکی شد پسره هم فعلا شرایط خواستگاری رو الان ندارع.

دختره با مادر پسره،، پسره هم با مادر دختره صحبت کردن باهم،تو این یه مدت بحث اعتماد شده قبلش باهم خیلی بحث کردن و پسره از دختره هیچ عکسی نگرفته بخاطر اینکه دختره خونوادش سخت گیری بودن در این حد پسره درکش کرده

الان پسره میگه باید بیای خونمون فقط و فقط بخاطر اینکه بفهمم بهم اعتماد. داری و اینکه پسره قسم خورده هم جلوی مامانش و هم به دختره قسم خورده چون برای ازدواج میخامت قبل ازدواج دستکم بهت نمی‌خوره

بعد پسره به دختره گفته باید بیای حداقل تو حیاط خونمون

بچه ها از لحاظ پسره از صد در صد صدویک درصد مطمعن باشین که کاری نمیکنه ذات خوب خوش اخلاق همه چیش اوکی.

بگه بیا تو حیاط خونمون. میرین؟؟میه فقط یه بار بیا چون ازت هیچ چیزی نخاستم بخاطر اعتمادم تا الان.

و اینکه بگه بیرون هم کمتر میریم چون آشناها مارو باهم نبینم بخاطر شرایط دختره 

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀

با مامانش بره خب

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که نمیرم.

اون باید خودش اعتماد دختر رو جلب کنه نه که به دختره بگه ثابت کن بهم اعتماد داری

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ