2777
2789
عنوان

کبد چرب و بالا بودن آنزیم کبدی

1639 بازدید | 70 پست

آزمایش کلی برای چکاب دادم که انزیمام خیلی بالا بودن رفتم دکتر گوارش برام سونو وآزمایش مجدد نوشت... جواب رو بردم برای یه فوق تخصص گوارش که گفتن انزیم کبدی خیلی خیلی بالاست توی سونوی کبد هم نوشته گرید 2 و بزرگتر از حد طبیعی که دکتر گفت سونو زیاد دقیق نیست و واسم اسکن کبدی نوشته و مجدد ازمایش هپاتیت بی نهایت استرس دارم کسی تاحالا این مشکل رو داشته؟ 😭

چند کیلویی؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

باید غذاتو رعایت کنی

ب گرید 3 برسی خیلی وحشتناکه.

تا میتونی ورزش کنی.

فست فود و قند باید حذف بشه.

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو نداره

داروت فقط ورزش و رعایت غذاست.

رعایت نکنی در انتها ب سرطان کبد دچار میشی و توی 2 سال میمیری.

این چیزیه ک دکتر ب آشنای ما گفت.

کاهش وزن

ورزش

و سالم خوری

میوه هم روزی یبار بخور.

ترب و تربچه و سبزی جعفری بخور.

چغندر بخور

وسط غذا دیگ اصلا آب نخور

حتما آب گرم بخور

باید غذاتو رعایت کنیب گرید 3 برسی خیلی وحشتناکه.تا میتونی ورزش کنی.فست فود و قند باید حذف بشه.

دکتر گفت توی سونو خیلی دقیق مشخص نمیشه شاید گریدش بیشتر باشه.... واسه همین اسکن هم نوشت خیلی هیلی استرس گرفتم امیدوارم اوضاع م زیاد داغون نشده باشه

ایشون کبد چربشون درمان شد؟ گرید چند بودن؟

گرید 3

تحت درمان هستن.

نترس چیزی نیس، فقط غذا و ورزش.

تو گوگل سرچ کن فیبروز کبد نی نی سایت.

از تجربیات بچه ها استفاده کن، همه با ورزش و رعایت غذاست گریدشون پایین اومد.

متاسفانه بخاطر چاقی بیش از حدته

چی شد که انقدر چاق شدی

زایمان داشتی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
گرید 2 همون فیبروز کبدیه؟

دقیق نمیدونم

ولی همینو سرچ کنی هم گرید 2 میاد هم گرید 3.

من قبلا همه رو خوندم.

خاکشیر با آب ولرم صبحا بخور عرق کاسنی و شاتره نصف نصف یه استکان ناشتا بخور ولی اصلش اینه باید وزن کم ...

دکتر هم بهم گفت باید وزنت رو خیلی کم کنی.... خیلی استرس گرفتم بخاطر اینکه گفت دوباره باید اسکن شی و ازمایش بدی😭