2777
2789
عنوان

جاریم دانشگاه سراسری علوم آزمایشگاه قبول شده منم حسرت به دلم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 15927 بازدید | 370 پست
برادر شوهرخواهرم با همین رشته ماهی حداقل ۱ میلیارد درآمدشه با همین مدرک مجوز آزمایشگاه و درمانگاه گر ...

با علوم آزمایشگاهی درآمد چندانی نیست 

پول دستگاه را به زور در میاره ،این یک میلیارد در مقابل هزینه های راه اندازی هیچه

درآمد آزمایشگاه با پاتولوژیست هست که فقط متخصص مجوز داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آزمونی؟ استخدامی؟ معلوم نیس بازم برگزار شه اونم با این ظرفیت های کم

اره استخدامی 

اونم ۴سال دیگه باز باید ازمون بده دیگه الان که نرفته سرکار

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

ببین دختر خوب علوم آزمایشگاهی آینده استخدامش بسیار ضعیفه، مثل ۵ سال پیش نیست، ولی در کل تو هم بجای حسادت که یه حس طبیعی بین ادماس تلاش کن خودت پیشرفت کنی، حالا در هر جهتی، خواستی کنکور بده، خواستی استخدامی بخون، خواستی برو مژه کار شو یا شنیون کار یا هرچی

من ۷ سال قبل کنکور دادم اینک بخوام دوباره کنکور بدم همه درسا یادم رفته ... درسته ولی من ارزوی کارمند ...

تو خط شکن باشن ،کل فامیل منم خانمهاشون شاغل و کارمند و فرهنگی و هیئت علمی ان،تو خط شکن باش،خودم با اطمینان کامل نه رفتم دنبالش نه تسلیم حرف این و اون شدم،نشستم تو خونه ام ،از مادرانگی ام،همسرداری،خونه زندگیم،وقتم مال خودم لذتش رو برم و میبرم،همش میگم خدایا شکرت هزارمرتبه،تازه عزت و احترام و قرب و ارجم هم بیشتره

میدونی چرا؟

چون زن بی عرضه نبودم،خاله زنک نبودم و میدونم چی میخوام،همیشه رو خودم و شخصیتم کار میکنم،و جالب که پافشاری رو هدف درست خودم باعث شده همون ادمها دلشون زندگی ساده و پر آرامش منو بخواد،

ببین چی میخوای ،اول فکرکن،نگو چون همه کارمندن منم باید باشم،دختر بشین اول فکرکن،یکم بنویس،دنبال چی هستی،خودت رو بیشتر و بهتر بشناس

این جمله جنت کینگ که به فیلیستی گفته بود من تو مزرعه بودن و زندگی با الک رو دوست داشتم و هرگز پشیمون نشدم،من خوشبخت بودم

ببین چی میخوای

واقعا این نصیحتش به دخترش آویزه ی گوشم شد.

تو قصه های جزیره

چه آزمونی؟ استخدامی؟ معلوم نیس بازم برگزار شه اونم با این ظرفیت های کم

تجربی خیلی بهتره 

من به اجبار رفتم انسانی 

وگرنه هزاران شاخه شغلی داره 

انسانی فقط معلمی که اونم ظرفیت ندارن 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

بدون کنکور؟فامیل ما رتبه اش ۱۷۰۰۰ شد دانشگاه آزاد علوم پزشکی هر چقدر پول دادن راهش نداد😐😐😐😐

تو رشته ات چیه انقد بالا گرفتی این رشته رو درامد پرستار با اون همه زحمت ۲۰ یا فوقش ۳۰ 

استارتر من با شما کاری ندارم. رشته خودمم علوم ازمایشگاهی نیست و چیز دیگه ای هست. ولی بقیه کاربرا که بخاطر دلداری دادن به تو این رشته رو کوبیدن، یه درصد فکر نمیکنن یه دانشجویی با هزار شوق و ذوق این رشته رو قبول شده و شما همین اول ناامیدش میکنین؟