2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا اوایل مهر میخواستم یکیو پیدا کنم با هم رقابتی درس بخونیم که پیدا نکردم الان انقدر وقتم پره دارم میخونم اصلا به این چیزا فکر نمی‌کنم 

دهم تجربیم کل چهارشنبه وپنجشنبه رو دادم میخونم جمعه هم نصف 

من قبلا اوایل مهر میخواستم یکیو پیدا کنم با هم رقابتی درس بخونیم که پیدا نکردم الان انقدر وقتم پره د ...

موفق باشی عزیزم

من دانشجو پزشکیم

درسا بد نیست اما باید بخونی هرروز هرچند کم

برای همین بعضی وقتا حوصله ندارم

یکی باشه بهتر میخونم

موفق باشی عزیزممن دانشجو پزشکیمدرسا بد نیست اما باید بخونی هرروز هرچند کمبرای همین بعضی وقتا حوصله ن ...

حقیقتش خیلی خسته شدم 

تازه آذر ماه از ساعت ۶ نیم تا ۲ مدرسه ام ساعت ۳ نیم ظهر هم باید برم یه مدرسه دیگه امتحان شبه نهایی دارم دی هم امتحانات خودمونه خیلی سخته

حقیقتش خیلی خسته شدم تازه آذر ماه از ساعت ۶ نیم تا ۲ مدرسه ام ساعت ۳ نیم ظهر هم باید برم یه مدرسه دی ...

اره واقعا حق داری

زیاد سخت نگیر

نهایی و بیشتر بخون

برای کنکور همون سال آخر کافیه

سال آخر نری مدرسه بهتره

یه مشاور بگیر

مدرسه هم غیرحضوری

فقط دهم یازدهم نهاییاتو بخون که خوب بدی

اره واقعا حق داریزیاد سخت نگیرنهایی و بیشتر بخونبرای کنکور همون سال آخر کافیهسال آخر نری مدرسه بهتره ...

یعنی فعلا تست نزنم؟

از امروز میخوام فقط تست زیست رو شروع کنم بقیه بمونه بنظرت خوبه؟ امتحانا و درسا رو هم همیشه کامل میخونم نمراتم تا اینجا خوب بوده

یعنی فعلا تست نزنم؟از امروز میخوام فقط تست زیست رو شروع کنم بقیه بمونه بنظرت خوبه؟ امتحانا و درسا رو ...

به نظرم تست بزن اما کمتر

بیشتر نهایی بخون چون نهایی خیلی مهم شده

اگه میتونی یه مشاور خوب حضوری بگیر حتما