2777
2789
عنوان

تجربه مصاحبه کاریتون و بگید

179 بازدید | 15 پست

بچه ها من امروز رفتم برای مصاحبه و خیلی با سوالاتشون گیجم کردن و بعضی هارو بلد نبودم نه اینکه جواب ندم چیزی که اونا میپرسیدن و نمیدونستم نمیدونم من فقط میرم مصاحبه گیج میزنم یا شما هم همینطور هستید؟

من مصاحبه آموزش و پرورش رفتم کلا اونجا اونقدر استرس غلبه می‌کنه که تموم چیزایی که تمرین کردی و یادت ...

برا من شرکت خصوصی بود گفت خبر میدیم اما نمیدونم بشه یا نه کاش زنگ بزنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا تو مصاحبه خوب نیستم

اصلا آدمو گیج میکنن اعتماد بنفسم نداشتم اونا خیلی اعتماد بنفس داشتن..

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بنظرم شما اول

به یه cvخیلی خوب نیاز دارین

لباس رسمی، حتما دفتر خودکار همراهتون ببرین، در مورد شغلی که دعوت به مصاحبه شدین تحقیق نسبی کنید در مورد شرکت هم همینطور

رزومه تون رو خیلی مسلط باشید، خیلی خشک یه صمیمی نباشید، و همیشه با اعتماد بنفس برید جلو

به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.

یعنی میشه منم عمومی هارو بخونم و قبول شم؟

نه اگه قصد قبولی داری هر سه حیطه رو باید بخونی من کم خوندم ولی همه رو خوندم و تقریبا هر حیطه رو بین ۵۰تا ۶۰زدم.ولی امسال رقابت شدیدتره بیشتر باید بخونید اصلن سخت نیست دو الی سه ماه به خودتون سختی بدین بعدش انشالله شیرینیه