2777
2789
عنوان

بعد زایمان دیگه به خودم نیومدم

268 بازدید | 27 پست

سزارین اورژانسی شدم از روز اول تا الان روز خوش ندیدم هر هفته یکبار پریودم الان ۴ ماهه که زایمان کردم رفتم دکتر گفت رحمت نازک شده قرص داد بعد ۱۵ روز دوباره پریود شدم  خسته شدم واقعا قرص و آمپول استرادیول والرات هم داد تو حین مصرفش پریود شدم دوباره چیکار کنم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین اوله چون بچه بریچ بود سزارین شدم

خب چرا رحم نازک شده

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

نمیشه قرص ضد بارداری مخصوص زمان شیر دهی بخوری؟

دکترتو عوض کن شاید داروی بهتری داد

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
اصلا نمی‌دونم چه قرصی باید باید بخرم گاهی وقتا میگم ال دی بگیرم بعد پشیمون میشم

ال دی مخصوص زمان شیر دهی من استفاده میکردم

البته قبلش به دکترت بگو

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
نمی‌دونم واقعا شانس منه ، یه دفعه هم با بدترین خاطره کورتاژ شدم

منم سز شدم بچه اولم

تا ۴۰روز خونریزی داشتم بعدشروال عادی شد

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خبببب فک کنم همون کورتاژ رحمتو نازک کرده کلا شنیدم کورتاژ خیلی به رحم آسیب میزنه و باعث چسبندگی رح ...

خدا بهم رحم کنه هم کورتاژ هم سزارین پیش دکتر خوبی نرفتم بیمارستان که برای آموزش دانشجو ها بود