2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم اصرار داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸۰۰ و خورده،، ولی خب بیشتر میریزه طبیعتا

شماره کارت بده بره بابا

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

گف اگر دوس داری بفرست،، چیکار کنم

بفرست دیگ بفرست منو دق دادی تسکرم بکن بکو مرسی عشقم 😂 فرستادی بگوها دلم بالا میاد😂😂😂

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

اوم جرا دلیل خاصی داشت

به خاطر این که یه دختر مجرد خرجش با پدرشه و در هر حال فقط باید از پدرش پول قبول کنه.در غیر این صورت شان پدرشو پایین آورده.

کلا یه حریم خاصی دور دختر مجرده،حتی اگه دوس پسر داشته باشه.بعد نامزدی آقا وارد اون حریم میشه و میتونه پول به کارتت بزنه یا پول بهت بده.

واسه همین فقط هدیه غیرنقدی قبول کنی خانومانه تر و سنگین تره،و همین طور نشونه این که پسر به خاطرت به زحمت افتاده و گشته و یه چیزی خریده.

مثلا همسر من یکی دوبار شده بود بهش گفته بودم هوس ژلاتو کردم،خب گفت میام دنبالت بریم بخور.این اوکی بود.ولی این که بگه پول میزنم بخر خب یه جوریه.اگه میگفت بدم میومد.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه