2777
2789
عنوان

عزیز دلم نمیدونم دقیقا چه آرزوهایی رو با خودت بردی زیر خاک

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 24 پست
😢😢😢😢😢😢یعنی چیزی نگفت اون لحظه ؟؟

نه سه روز آخر بشدت حالش بد بود شش هاش آب آورده بود نمیتونست حرف بزنه فقط در حدی که اشاره کنه بهش آب بدن یا از شدت بی قراری و درد از حالت درازکشیده به حالت نشسته بیارنش

سنگ کلیه تو پهلو هست مگه نباید سنگ یا شن دیده بشه ؟تهران هستید؟اتفاقا دل‌درد های مزمن رو همیشه با دق ...

نه متأسفانه شهرستانیم... همه افسوسمون اینه که چرا نرفت تهران دکتر.مثلا تو شهرمون پیش دکتر متخصص خون و سرطان رفته بود گفته بود کمخونیه... خدایا جون مارو سپردی دست کیا....

الهی بمیرم برای این سرنوشتش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی اعصابم خورد شد استارتر خیلی دلم گرفت برای برادرزاده کوچولوت

خدا به شما و بچهاش صبر بده

همسر پسرخاله م متاسفانه همچین بیماری ای داره و تمام اندامها درگیر شده و دیگه تقریبا امیدی بهش نیست😞 یه دختر حدود 6 ساله داره خیلی به مادرش وابسته س واقعا ناراحتم چون میدونم اونم دیر یا زود مثل برادرزاده شما باید این درد رو تحمل کنه😔

دعاکنید برای این بنده خدا شاید معجزه بشه و این اتفاق نیفته واقعا خیلی براش ناراحتم 

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
نه سه روز آخر بشدت حالش بد بود شش هاش آب آورده بود نمیتونست حرف بزنه فقط در حدی که اشاره کنه بهش آب ...

😔😔😔😔😔😔😔😔😔

خدا رحمتشون کنه 

و به شما هم صبر بده 🥀

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
نه متأسفانه شهرستانیم... همه افسوسمون اینه که چرا نرفت تهران دکتر.مثلا تو شهرمون پیش دکتر متخصص خون ...

خیلی عجیبه 

حالا خودتو سرزنش نکن تهران هم که همه دکتراش خوب نیستن یا معجزه نمیکنن 

فقط تا اونجایی که من شنیدم اتفاقا دلدردهای مزمن کاملا مشکوک به سرطان هستن حالا معده لوزالمعده و حالا هم که شما میگین خون 

یادمه ی نفر میگفت جای توده تو بدن یکی از اطرافیانش خیلی دیر تشخیص داده شده بود 

به هر حال خدا رحمت کنه از کسی کاری ساخته نیست عزیزم 

این قرارداد خدا با ماست حالا هر کی به وقتی و طریقی و زمانی 

بازم تسلیت میگم 

خیلی اعصابم خورد شد استارتر خیلی دلم گرفت برای برادرزاده کوچولوتخدا به شما و بچهاش صبر بدههمسر پسرخا ...

من دوتا برادرزاده دارم ک هرروز بابت این سرنوشت تلخشون خون گریه میکنم، متأسفانه سرعت سرطان در بدن همسربرادرم بالابود و شیمی درمانی ن تنها معجزه نکرد بلکه درعرض یک هفته بعداز شیمی مبتلا ب نوعی عفونت شد و پرکشید.امیدوارم یه دختر دیگه بی مادر نشه ،چون یکی از برادرزاده منم ۵-۶سالشه بشدت سخته فراتراز هر سختی و غمی ک تجربه کردید... خدا ک زجه ها و التماسای مارو ندید... خیلی مراقب باشید ک دچار عفونت نشه،درحین شیمی درمانی بقدری سیستم ایمنی پایین میاد ک ذرات گردوغبار هم میتونن عفونت ایجاد کنن در بدن.

خیلی عجیبه حالا خودتو سرزنش نکن تهران هم که همه دکتراش خوب نیستن یا معجزه نمیکنن فقط تا اونجایی که م ...

شاید باورتون نشه بابت دل دردهاش بیمارستانم بستری شده بود تشخیص ندادن... فقط الکی با لیزر سنگ شکن میکردن ولی درد قطع نمیشد... 

من میگم قصور پزشکی، میگم پزشکای تاجر...

بعضی میگن قسمت ،اجل ، سرنوشت ...

نمیدونم هرچی ک هست آدمو دیوونه میکنه فکرکردن بهش

شاید باورتون نشه بابت دل دردهاش بیمارستانم بستری شده بود تشخیص ندادن... فقط الکی با لیزر سنگ شکن میک ...

نمیدونم والا چی بگم 

مگه آزمایشی چیزی نداشته ؟بالخره برای تشخیص سرطان فاکتور های دیگه هم هست 

خدا بهتون صبر بده