2777
2789

سوال دختر خالمه نظر هارو میخونه خودش ۲۲ سالشه و قیافش بی‌بی فیسه اصلا به ۲۲ نمیخوره تا حالا رل نداشته.. با یه پسری آشنا شده که ۲۰ سالشه قیافش خیلیی بزرگتر میخوره پسره داره برای کنکور میخونه گاهی وقتاهم اسنپ کار میکنه خیلی دختر خالمو دوس داره تا حالا با کسی نبوده ینی رل نداشته.. دختر خالم میگه فقط بخاطره همین قضیه که تا حالا رل نداشته دوس دارم باهاش باشم چون هم شبیه خودمه هم همچین پسری خیلی کم پیدا میشه...ولی یکم نگرانه بخاطره اختلاف سنیشون بنظرتون رابطه‌ی خوبیه یا بد؟؟

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی نیست 

زن عموم ۳ سال از عموم بزرگ تره و همینطور مامانم ۲ سال از بابام به مشکل نخوردن تاحالا سر سن 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

واس رابطه مهم نیست تا ۴.۵ سال هم مهم نیست به نظرم

مهم پختگی طرف هست

اما ازدواج رو نمیدونم 🙏

ب نطرم اگر کاری و پخته و عاقل باشه واس ازدواج هم اختلاف سنی اکیه

دیگه دوره این چیزها گذشته مردم خیلی مدرن شدن 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨