2777
2789
۳۱گرم و۹۲۰سوت و ۴گرم و ۲۰۰سوت

۳۱.۹۰۰×قیمت روز طلا= قیمت الان طلاتون

۴.۹۲۰×قیمت روز طلا= قیمت الان طلاتون

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

اگر امکانش هست لطفا برام بنویسید دقیقا چطوری حساب کردید .

وزن طلا ضربدر قیمت روز طلا

آقا هستم                                ممدشونم                                    از ایالات‌متحده ورامین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دست دوم هم همین فرمول؟

آره فکر نکنم فرقی داشته باشه...موقع خریدشه که اجرت رو نمیگیرن و فقط سود خودشون رو میکشن روی طلا

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

ببخشید توروخدا .یعنی اگر من اون ۳۱گرم دست دوم بفروشم میشه ۱۴۵میلیون؟

با قیمت امروز بله

آقا هستم                                ممدشونم                                    از ایالات‌متحده ورامین

ممنونم از وقتیکه گذاشتید. ممکنه دقیقا اون روشی که حساب کردید برام بنويسد. خودم یاد بگیرم

شما قیمت روز طلا ضربدر وزن طلا میکنی موقع فروش 

موقع خرید قیمت طلا ۷٪سود ۹٪مالیات +اجرت ساخت