2777
2789

سوت طلا اعشاریه...مثلا اگه ۴۸۰ سوت باشه میشه ۰.۴۸۰ 

اگه یک گرم و ۴۸۰ سوت باشه میشه ۱.۴۸۰ سوت و این اعداد ضرب در قیمت روز یک گرم طلا میشه

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

هر یک گرم ۱۰۰۰ سوته 

اگر بحوای بزنی ماشین حساب مثلا ۱۰۰ سوت رو باید (0.100)  بزنی 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی برام حساب کنی؟ بگم؟

پول طلات رو؟خیلی بلد نیستم ولی با یه سایتی میشه حساب کرد بفرست بزنم قیمت طلات رو

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

۳۱گرم و۹۲۰سوت و ۴گرم و ۲۰۰سوت

خریدی میخوای بدونی گرون بهت ندادن ؟یا این مقدار داری میخوای بدنی قبمتش چند میشه؟

۳۱گرم و۹۲۰سوت و ۴گرم و ۲۰۰سوت

۳۱گرمت میشه ۱۴۵ ملیون اگه بخای بفروشی

۴گرمت میشه ۱۹ملیون

آقا هستم                                ممدشونم                                    از ایالات‌متحده ورامین