2777
2789
عنوان

دعوای فامیل

103 بازدید | 0 پست

من دو تا دایی دارم که جفتشون ازدواح کردن یکیشون که بزرگتره دو تا بچه ۱۵ و ۱۲ ساله داره یکیشون هم دو تا دختر داره که دو قلوئن و ۴۵ روزشونه.دایی کوچیکم خونشون رو تازه عوض کردن و یه خونه ویلایی بزرگ خریدن که هفته پیش چیدمان و تمیزکاریش قرار بود تموم شه و جمعه همون هفته هم با دایی بزرگه و مامانبزرگم بریم خونشون ولی داییم مریض شد و کار ها رو نتونستن انجام بدن واسه همین گفتش که چهارشنبه(یعنی دیشب)بیاین‌.دیروز عصر رفتیم خونه مامانبزرگم با دایی بزرگه،شام خوردیم و بعد شام که خواستیم بریم خونه دایی کوچیکه زنداییم گفت که نمیام چون یه زنگ نزده که دعوتم کنه.

در حالی که فقط قرار بود یه ساعت بریم خونشون رو ببینیم و بیایم.سر همون داییم و زنداییم نیومد و از اونجایی که زندایی هام قبلا با هم دعوا کرده بودن زندایی ها برای دعوت همدیگه بع هم اس ام اس میدادن و زنگ نمی‌زدن‌.

از طرفی دایی و زندایی بزرگم مکه رفتن و حاجی آن ولی فکر میکنم فقط به خاطر شهرت رفتن مکه‌.

الان مقصر ‌کیه و اینکه به نظرتون زندایی بزرگم حسوده؟؟

ولی وضع دایی بزرگم از وضع دایی کوچیکم بهتره ولی فعلا نمیتونه خونه بخره اما جفت دایی هام دو طبقه آپارتمان دارن که آپارتمان مال جفتشون یعنی نصف مال این‌یکی نصف مال اونیکی و باهم ساختنش.

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩