2777
2789
عنوان

راهنمایی فوری احتیاج دارم لطفا بیاید 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگرد بی محلی کن .زندگی بالا پائین داره .دعوا ،قهر ،بین همه زن و شوهر هست

بابای من هیچوقت رو مادرم دست بلند نکرد

بابای خودشم همینطور 

این تا دیشب مث نقل و نبات وقتی عصبانی میشد بهم میگف میزدم تو دهنت دندوناتو خورد میکنم و حرفای اینشکلی 

امروزم ک زد تو صورتم و حرفشو عملی کرد

عزیزم شما که بزرگین اگه ینفر دست کثیف بماله به صورتتون چه برخوردی میکنید؟؟

اگه از روی شیطنت باشه که کار شوهرت برای شوخی و شیطنت بوده  منم با شیطنت جواب میدم اگه همسرم اینکارو کنه منم با شیطنت تو چشمش نگاه میکنم میزنم تو شمبولش یا چون بدش میاد خیس بشه ی مشت آب میریزم روش 

اگه از روی شیطنت باشه که کار شوهرت برای شوخی و شیطنت بوده منم با شیطنت جواب میدم اگه همسرم اینکارو ...

نه 

کرم ضد جوش زده بودم روی جوش صورتم دستشو مالید ک اونو پاک کنه مثه بچه ها 

انقد بچس نمیفهمه که نباید اینکارو کنه

رفته بود میوه فروشی و سوپر مارکت و از صبم ک سرکار بود دستش کثیف بود دیگاومد تو زارت مالیدش رو لپ من ...

عزیزم خب خواسته شوخی زن و شوهری کنه بخندوندت ....نباید اونجوری رفتار میکردی خب ...ناراحت نشی حق با شوهرت بوده

نه کرم ضد جوش زده بودم روی جوش صورتم دستشو مالید ک اونو پاک کنه مثه بچه ها انقد بچس نمیفهمه که نباید ...

پس مقصر خودتی    دفعه بعد کرم و.... رو تایمی که خونه نیست بزن مردها زنشون رو با جوش بی جوش دوست دارن     زودتر باهاش آشتی کن تا کسی نفهمیده جفتتون هنوز نینی هستید