2777
2789
عنوان

نیاز به راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 68 پست
من عاشق مدل مردونه ام...البته چون خانواده امم خیلی سختگیرن و به سختی با این ازدواج موافقت کردن و چون ...

پاشو بهش زنگ بزن از دلش در بیار

یه مرد وقتی ناراحته از تو خورد میشه

گناه داره

موهاشو ک کاری نمیتونی بکنی

زنگ بزن بهش معذرت خواهی کن بابت رفتارت

بگو ک میتونی بری لباسارو عوض کنی و یکم رسمی تر بگیری؟

اگرم گفت نه

یکی از همون لباسایی ک میگی کنهست رو بردار مرتب کن هرکدومش ک دوس داری..

وقتی اومد بگو آدم کهنه بپوشه اما تمیز و مرتب😊

دلشو نشکن😣

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا مدل موهاش بد نیست درک میکم ات چون شوهر منم چن وقت پیش موهاشو همینجوری زد 

ریشاشم کوتاه کرد 

با ی شلوار زرشکی و پیراهن چهار خونه قرمز رفتیم خونه بابام اینا 😅

بابا  مامان خودشم دعوت بودن 

کسی چیزی بهش نگفت فقط باباش ب موهاش گیر داد 

اونم گفت ارایشگر اینطوری زده 😂

شما هم ب شوهرت بگو الکی بگه موهامو ارایشگر خراب کرده و اینطوری زده و مثلا کلی با ارایشگره دعوا کردم و .. 

اینجوری شاید بابات کمتر چیزی بگه اگه فکر کنه شوهرت از قصد موهاشو اینطوری درست نکرده 

☺️🤪
خیلی ...اونقدر از دست عصبانیم..بیچاره شوهرم گفته نزن ..ولی اون دخالت کرده

عزیزم هیچوقت تو ذوقش نزن با زبون نرم و محبت آمیز حرفت رو بزن ، موها رو می تونه کمی کوتاه کنه و لباسش رو عوض کنه ، ..

انشاالله مادر و پدرتون همیشه سلامت باشند و خوشبخت باشید 🌹

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

اخی به نظرم شوهرت گناه داره

ویه چیز دیگه ببخشید رک میگم به پدرتون نوع لباس پوشیدن دامادش هیچ ربطی نداره

بجه که نیست حق انتخاب داره

دوست داشته ایندفعه اینجوری لباس بپوشه

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

به نظرم نبلید به پدرت اجازه دخالت بدی

بگو باهم رفتیم انتخاب کردیم خیلی خوب شد بعد از اینهنه وقت لباس خرید

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
واقعا اینقدر ریلکس باشم؟چقدر خوبه اینجا که شما دوستای مجازی هستین

آره بخدا بیچاره شوهرت خیلی مظلومانه جواب داده

زنگ بزن الان از دلش دربیار بگو منظوری نداشتم بخاطر این گفتم که جلو خونوادم شیک و پیک باشی

بگو بریم لباساتو عوض کنیم یه مدل دیگه برداریم

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
عزيزم💗 خيلي خوشحال شدم  ب سلامتي😘

قربونت برم سارای عزیزم😘😘😘😘

ان شاءالله قسمت خودت بشه

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
پاریس نمیدونستی؟؟؟😩😩😩😩 امروز ۶ هفته و دو روزمه😍😍 دیگه وقت نکردم تاپیک بزنم

عزیزم مبارک باشه..ان شاءالله به سلامتی بارداریتونو بگذرونید و فرشته خوشگلتون هم به سلامت به دنیا بیاد...یکدنیا ممنون از راهنماییهاتون..

آره دیگه..اونقدر عید مادرشوهر و پدرشوهرم به لباسام و مدل مو و ارایشم گیر دادن که رفتم وسط مسافرت با ...

واای چقدر بدد