2777
2789
عنوان

نیاز به راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 68 پست
درست میشه دوستم غصه نخور😘😘 هیچوقت اوضاع یجور نمیمونه.

همیشه دعام همینه که یک روزی وقتی کنار همیم خانواده ام از ته دل خوشحال باشن و بدونن خوشبخت شدم..خداییش شوهرم آدم بدی نیست..خیلی هم زحمت میکشه برای زندگیمون..ولی ایده آل مامانم اینها خیلی با شوهرم فاصله داشت. مخصوصا با خانواده شوهرم خیلی مشکل دارن

همیشه دعام همینه که یک روزی وقتی کنار همیم خانواده ام از ته دل خوشحال باشن و بدونن خوشبخت شدم..خدایی ...

چه خوب که ادم مناسبیه. همین که خودت ازش راضی باشی کافیه. بقیه یواش یواش بهشون ثابت میشه انتخابت درست بود😊

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه عزیزم دیشب که گفت فردا میخوام برم موهامو کوتاه کنم خیلی تاکید کردم که مدل مردونه بزن..یکدفعه اوم ...

ن بابامدل موش خو بدنیست الان اکثرااینجورن مث شوهرمن تازه من همیشه خودم بهش میگم اینجوربزن

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
چه خوب که ادم مناسبیه. همین که خودت ازش راضی باشی کافیه. بقیه یواش یواش بهشون ثابت میشه انتخابت درست ...

آره خداروشکر  .من کلا قانعم..با اینکه شوهرم درامدش خیلی کمه و توو یه خونه قدیمی مستاجریم ولی خیلی وقتها میگم خدایا شکرت که اینقدر خوشبختم یعنی خیلی زندگیمو دوست دارم با اینکه خیلی خیلی ساده است و شاید حتی متوسط رو به پایین باشیم...ولی بابام هم شغل دولتی هم خصوصی خیلی خوبی داره...کلا زمین تا اسمون زندگی مجردیم با الانم فرق داره..ما ۵سال دوست بودیم توو دانشگاه باهم بودیم بعد من ارشد خوندم و شوهرمم رفت سربازی تا بعدش کلی اصرار کردیم و خانواده ام قبول کردم ..ولی همیشه بابام میگه ما رضایت دادیم تا خودت بری و بفهمی اون زندگی در شانت نیست و نتیجه این همه زحمات ما این نیست و در اصل یه تنبیه بوده برات و هر وقتم که بخوای تمومش میکنیم و هیچ مشکلی هم نداره که بخوای طلاق بگیری و برگردی...ولی من از زندگیم راضیم حتی با خودم گفتم خوبه آخرش هیج وقتم اوضاع مالیمون درست نشه؟همین که کنار همیم و زندگی پاکی داریم خداروشکر..

ن بابامدل موش خو بدنیست الان اکثرااینجورن مث شوهرمن تازه من همیشه خودم بهش میگم اینجوربزن

چقدر خوبه که اینقدر شما با مد روز پیش میرین...من خیلی خیلی سلیقه ام سنگین و قدیمیه😢

بزن یا به بچه های خبر هم بگو رسانه ای بشه حاملگیت فدات شم😆 هنوزم شبا میری خونه اونا یه خونه خودتی؟

عه پس تاپیک بزنم

هفته بعد میرم سونو قلب بزار اون موقع بزنم😂😂

الانم یکم فضا غمگینه هیشکی دل و دماغ نداره😓😓😓😓😓

نه گلم دیگه شبا خونه خودمم خداروشکر ، اگه هم شوهرم نباشه میرم خونه بابام اینا😁😁😁

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
عه پس تاپیک بزنم هفته بعد میرم سونو قلب بزار اون موقع بزنم😂😂 الانم یکم فضا غمگینه هیشکی دل و دما ...

باشه هروقت صلاحه.

عه چقد خوب پس 😀😀

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

باشه هروقت صلاحه. عه چقد خوب پس 😀😀

آره حالا شایدم زودتر زدم😂😂😂😂

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊