سلام خانومای گل..امشب خونه مامانم دعوتم بعد از سه هفته و کلی دلتنگی قراره امشب بریم خونشون..صبح که زنگ زدم خواهرم جواب داد گفت مامانم کتفش گرفته کلی اصرار کردم که ترو خدا با این وضعیت خودتونو توو زحمت نندازین..الان شوهرم اومد خونه دیدم موهاشو یه مدل خیلی خیلی خیلی پسرونه و سوسول زده و یه دست لباس خیلی جذب خریده..اونقدر شوکه شدم که باهاش دعوام شد و الانم از این همه بی فکریش دارم گریه میکنم..حالا چیکار کنم خانواده ام به شدت متعصب هستن..چه جوری امشب با این تیپ و وضعیتش بریم خونه مامانم؟بابام کلی عصبانی میشه و از شوهرم نا امید میشه اگرم نریم مامانم کلی دلتنگ و منتظرمه..با این حالش از صبح داره زحمت میکشه..چیکار کنم؟به نظرتون تنها برم؟البته مامانم اینها دورن یعنی باید شب بمونیم و ظهر برگردیم ترو خدا بگید چیکار کنم
همیشه دعام همینه که یک روزی وقتی کنار همیم خانواده ام از ته دل خوشحال باشن و بدونن خوشبخت شدم..خداییش شوهرم آدم بدی نیست..خیلی هم زحمت میکشه برای زندگیمون..ولی ایده آل مامانم اینها خیلی با شوهرم فاصله داشت. مخصوصا با خانواده شوهرم خیلی مشکل دارن
همیشه دعام همینه که یک روزی وقتی کنار همیم خانواده ام از ته دل خوشحال باشن و بدونن خوشبخت شدم..خدایی ...
چه خوب که ادم مناسبیه. همین که خودت ازش راضی باشی کافیه. بقیه یواش یواش بهشون ثابت میشه انتخابت درست بود😊
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه خوب که ادم مناسبیه. همین که خودت ازش راضی باشی کافیه. بقیه یواش یواش بهشون ثابت میشه انتخابت درست ...
آره خداروشکر .من کلا قانعم..با اینکه شوهرم درامدش خیلی کمه و توو یه خونه قدیمی مستاجریم ولی خیلی وقتها میگم خدایا شکرت که اینقدر خوشبختم یعنی خیلی زندگیمو دوست دارم با اینکه خیلی خیلی ساده است و شاید حتی متوسط رو به پایین باشیم...ولی بابام هم شغل دولتی هم خصوصی خیلی خوبی داره...کلا زمین تا اسمون زندگی مجردیم با الانم فرق داره..ما ۵سال دوست بودیم توو دانشگاه باهم بودیم بعد من ارشد خوندم و شوهرمم رفت سربازی تا بعدش کلی اصرار کردیم و خانواده ام قبول کردم ..ولی همیشه بابام میگه ما رضایت دادیم تا خودت بری و بفهمی اون زندگی در شانت نیست و نتیجه این همه زحمات ما این نیست و در اصل یه تنبیه بوده برات و هر وقتم که بخوای تمومش میکنیم و هیچ مشکلی هم نداره که بخوای طلاق بگیری و برگردی...ولی من از زندگیم راضیم حتی با خودم گفتم خوبه آخرش هیج وقتم اوضاع مالیمون درست نشه؟همین که کنار همیم و زندگی پاکی داریم خداروشکر..
عه پس تاپیک بزنم هفته بعد میرم سونو قلب بزار اون موقع بزنم😂😂 الانم یکم فضا غمگینه هیشکی دل و دما ...
باشه هروقت صلاحه.
عه چقد خوب پس 😀😀
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».