2777
2789
عنوان

نیاز به راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 68 پست

خب مغازه دوستشه دیگه اینارو ببره یه مدل دیگه برداره وقتی قسطی میده

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوریه که اصلا نمیدونم چیکار کنم...حتی الان بیشتر گریه ام به خاطر اینه که عصبانی شدم و زدم ...

عزیز دلم بابات ممکنه بهش حرفی بزنه یا دعوا بشه،یا اینکه ممکنه فقط ناراحت شه؟؟درجش چقده؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اینو فکر کنم راست میگه طفلی.ارژنگم هروقت میره آرایشگاه میگه با اینکه تاکید میکنم فکل آلمانی نزن باز ...

حالا من عاشق این مدلم از اول به شوهرم گفتم این مدلی بزنه موهاشو😂😂😂

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
خب مغازه دوستشه دیگه اینارو ببره یه مدل دیگه برداره وقتی قسطی میده

اری تو کی حامله شدی؟؟😲😲😲

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من خودم تیکه پاره هم کنم شوهرم نه یه لباس سوسولی میپوشه نه موهاشو اونجوری میزنه ولی من عاشق تیپ پسرو ...

من عاشق مدل مردونه ام...البته چون خانواده امم خیلی سختگیرن و به سختی با این ازدواج موافقت کردن و چون اوضاع مالیمون هنوز درست نشده..کلا به زندگیم بدبین هستن...این تیپ شوهرمم الان بیشتر از زندگیم نا امیدشون میکنه..چون اوضاع مامانم اینها خداروشکر خوبه..طفلک شوهرم مثلا خواسته ابرو داری کنه و تر و تمیز امشب بریم خونه مامانم..ولی من گفتم با این مدل موهات که نمیشه بریم..اونم گفت پس یعنی نمیریم منم گفتم نه و رفت سرکار..

ولی بنظرم مدل موهاش فقط به خودش مربوطه 

الان مادرشوهرت بگه موهات و اونجوری درست نکن میگی چشم؟

حالا اگه خیلی بده بره یکم وسطش و هم کوتاه کنه 

اری تو کی حامله شدی؟؟😲😲😲

پاریس نمیدونستی؟؟؟😩😩😩😩

امروز ۶ هفته و دو روزمه😍😍

دیگه وقت نکردم تاپیک بزنم

خیلی ...اونقدر از دست عصبانیم..بیچاره شوهرم گفته نزن ..ولی اون دخالت کرده

ولی دلم واسه شوهرت سوخت گناه داشت بیچاره 

کاش انقدر رک نمیگفتی بهش

ولی بنظرم مدل موهاش فقط به خودش مربوطه  الان مادرشوهرت بگه موهات و اونجوری درست نکن میگی چش ...

آره دیگه..اونقدر عید مادرشوهر و پدرشوهرم به لباسام و مدل مو و ارایشم گیر دادن که رفتم وسط مسافرت با پول عیدی ها یه دست لباس بزرگتر از سایز خودم گرفتم و خیلی اذیت شدم..ولی شوهرم همش میگفت توجه نکن و نظر من مهمه که منم مشکلی ندارم ولی من دیدم داره دعوا میشه بین شوهرم و خانواده اش منم رفتم خریدم..😧

آره دیگه..اونقدر عید مادرشوهر و پدرشوهرم به لباسام و مدل مو و ارایشم گیر دادن که رفتم وسط مسافرت با ...

خب عزیزم خیلی اشتباه کردی شوهرت راست گفته فقط به خودتون مربوطه