2777
2789
عنوان

کیا درمورد حاجتشون نشونه دیدن😍

371 بازدید | 50 پست

بیاین بگید😍

من خودم خیلی دیدم

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ، یه خاستگار دارم مامان بابام هی ردش میکنن دو بار تا حالا ردش کردن و من خبر نداشتم ، دعا کردم مادرش دوباره منو ببینه بپسنده و دوباره برگردن ، تا حالا دو بار با مامانش رخ تو رخ شدم😂😂😂😂

من یه خواسته ای دارم و مدام ساعت جفت میبینم و مطمئنم دارم به خواستم نزدیک و نزدیک تر میشم چون نشونس

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

من چندبار درمورد حاجتام خواب از اماما دیدم🫠❤

منم🙂🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

من یه خواسته ای دارم و مدام ساعت جفت میبینم و مطمئنم دارم به خواستم نزدیک و نزدیک تر میشم چون نشونس

عمین الان کامنتام ساعت جفت شد🥰واقعا اتفاقی میبینم نه این که بخوام منتظر شم ساعت جفت شه ببینم

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

حاجت مگه نشونه داشت

آره خوابی چیزی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حاجت مگه نشونه داشت

مثلا اگ دعای توسل رو برا حاجتت تا ۱۴روز یا کلی بخونی

اگ قراره زودی حاجت رواشی همش پشت هم اعداد ۱۴میبینی

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون