خیلی مهارت های دیگه هستن که اونا هم به پول میرسن برو دنبال چیزی که علاقه و استعداد یا حداقل یکیشو دا ...
مثلا ؟چندتاشو بگو
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
تو شرکت های خرید و فروش محصولات برید ...اینها درآمد زا هستند ...منظورم شرکت های بزرگ هست ...بزرگ ها مدنظرتون باشه و از کوچیک شروع کنین ...مثلا خرید و فروش ماشین و موبایل و محصولات فولادی و ...
دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
من 17 الی 18 سالگی شروع کردم و تا 28 الی 29 سالگی که مدام کد میزدم ...حقیقتا درآمد خوبی داشتم و باعث ...
موفق باشید میشه منو راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سردرگمم میگن این رشته برنامه نویسی خوب نیست و درامد ندارعه و.....
من امسال باید انتخاب رشته کنم لطفا راهنماییم کنید باید چیکارکنم؟؟
حقوقش میشه اندازه پزشکی باشه؟ کمکم کنید لطفا
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست