2777
2789
عنوان

به برنامه نویسی علاقه ندارم میخوام به خاطر پولش یادبگیرم💀

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 49 پست
وقتی استعدادشو نداری نمیشه واقعا کلی مسیر دیگه هست که میتونی باهاشون اینده ی خوب داشته باشی

یه مدت دنبال علاقه گشتم نفهمیدم چیه دقیقا اکثریت گفتن پول برات اولویت باشه تا علاقه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونفر تو عمرم برنامه نویس دیدم ک ب جایی نرسیدن😁

اولی داداشم ک چنددددد سال خوند الان شرگتا با۱۵تومن حقوق میخانش اینم نمیره چون توقعش بالاس بخاطر رشتش

دومی هم دانشگاهی شوهرم ک فوق لیسانس برنامه نویسی گرفت دفتر زد برای خودش ولی وضع ب شدت خراب 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ببخشید درامدش خوبه؟ لطفا راهنماییم کنید

من 17 الی 18 سالگی شروع کردم و تا 28 الی 29 سالگی که مدام کد میزدم ...حقیقتا درآمد خوبی داشتم و باعث شد به رفاه مالی در حد یه خانم برسم ...

از 29 سالگی تا الان که 34 سالم هست تحلیل و نظارت و ... شد مسیرم ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نه استعداد نه علاقه دارم به خاطر اینده خوبش میخوام یادبگیرم یعنی اشتباه این مسیری که میخوام برم؟

اگه علاقه نداری چون رشته پیچیده و سختی هست نمیتونم ادامه بدی خسته و کسل کننده میشه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خیلی مهارت های دیگه هستن که اونا هم به پول میرسن برو دنبال چیزی که علاقه و استعداد یا حداقل یکیشو دا ...

مثلا ؟چندتاشو بگو

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

من 17 الی 18 سالگی شروع کردم و تا 28 الی 29 سالگی که مدام کد میزدم ...حقیقتا درآمد خوبی داشتم و باعث ...

میشه بپرسم دقیقا کجا مشغول ب کارین چیکار میکنین؟

چون داداش منم چند ساله میخونه ولی درامد ندارهگ

حیف شد کاش لااقل یه استعدادی داشتم تو این زمینه

تو شرکت های خرید و فروش محصولات برید ...اینها درآمد زا هستند ...منظورم شرکت های بزرگ هست ...بزرگ ها مدنظرتون باشه و از کوچیک شروع کنین ...مثلا خرید و فروش ماشین و موبایل و محصولات فولادی و ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ببخشید درامدش خوبه؟ لطفا راهنماییم کنید

اگه استعداد و علاقه داری تلاش زیادی بکنی اره برنامه نویسای خوب درامد های خیلی خوبی دارن میتونی دلاری درامد کسب کنی برای مهاجرت کردن هم شنیدم عالیه

من 17 الی 18 سالگی شروع کردم و تا 28 الی 29 سالگی که مدام کد میزدم ...حقیقتا درآمد خوبی داشتم و باعث ...

موفق باشید میشه منو راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سردرگمم میگن این رشته برنامه نویسی خوب نیست و درامد ندارعه و.....

من امسال باید انتخاب رشته کنم لطفا راهنماییم کنید باید چیکارکنم؟؟

حقوقش میشه اندازه پزشکی باشه؟ کمکم کنید لطفا

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

طراحی لباسنویسندگی عکاسی جواهر سازی

نویسندگی درامد انچنان  نداره که