2777
2789

هرچی میکنم از خانوادش جدا نمیشه دو تا برادر مجرد داره و یه خواهر که شوهر کرده اما خونه این اس هر هفته شوهرش هم میاد اینجا  و خونه شونم همش دوتا اتاق هست وهر وقت دامادشان بیاد دوتا برادرش و مادرش میان تو اتاق ما میخوابند اقاق هم کوچیکه یه بچه دو ساله هم دارم حتی این ۳ ساله غذا هم پیش هم میخوریم هرچی میگم شوهرم جدا نمیشه خانواده خوبی هم ندارم که برم نمیدانم چکار کنم

خب از اول چرا قبول کردی؟

اون زمان باید میگفتی خونه جدا بگیره

یا جواب رد میدادی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلش چیه؟ پولشو نداره خونه جدا کنه؟

از لحاظ رابطه تحت فشار بزارش الکی بگو مادرت گوشه داده که صدامون رفته بیرون. من دیگه اینجا وانمیستم. واستم از رابطه خبری نیست. کوتاه نیا

چجوری مردونگی شوهرت اجازه میده با دوتا داداش مجرد توی یه اتاق بمونه؟!خواهر شوهرت چقدر بی فرهنگ و بی ...

خواهرشوهره میاد خونه باباش میمونه چرا بی فرهنگه؟

مقصر شوهرشه ولاغیر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب از اول چرا قبول کردی؟اون زمان باید میگفتی خونه جدا بگیرهیا جواب رد میدادی

اون موقه قول داد اول جدا بشه و بعد خانوادش اسرار داشتن ما تا عید بمونیم پیششون وقتی موندیم دیگه همسرم گولم زد

خواهرشوهره میاد خونه باباش میمونه چرا بی فرهنگه؟مقصر شوهرشه ولاغیر

وقتی میدونه یه اتاق واسه ایناس و خونه فقط یه اتاق دیگه داره خب خونه خودش بخوابه!یا بره توی هال و پذیرایی بخوابه،خب شاید اینا شرایط ندارن جدا کنن،چرا عروس باید جور همه رو بکشه

یعنی تو خود خونه؟ خب دلیلش چیه؟ ازدواج میکنن مستقل بشن فاز شوهرت چیه زن و بچه شم آورده تو خونه پدر م ...

مادره که از خداشه پسراش دورشن خدمت رسانی میکنن عروسم برا پخت و پز و شست و شو

چجوری مردونگی شوهرت اجازه میده با دوتا داداش مجرد توی یه اتاق بمونه؟!خواهر شوهرت چقدر بی فرهنگ و بی ...

همین خواهرشوهر  از خداشه عروس مثل کلفت جلوش خم و راست بشه وگرنه به برادش یه تلنگر میزد 

که داداش حرف زنتون گوش نمیدی 

حداقل حرف مارو گوش بده زن و بچه تو ببر تو یه سوئیت ۳۰ متری ولی مستقل

اتفاقا اونا از خداشونه پسرشون ور دلشون باشه