2777
2789
عنوان

سلام سه ساله با خانواده شوهرم مشترک زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میدونه یه اتاق واسه ایناس و خونه فقط یه اتاق دیگه داره خب خونه خودش بخوابه!یا بره توی هال و پذی ...

حال ندارن و دختره دانشگاه افتاده شهر ما خونه نمیگیره و خرجش هم گرن ماس

مادره که از خداشه پسراش دورشن خدمت رسانی میکنن عروسم برا پخت و پز و شست و شو

جلو عروس ک نمیشه دعوا کنی یا حرف خصوصی بزنی مگه خونه چقدره خیلی باید چلاق باشی محتاج بشور بپز عروست بشی 

یکیش ۴۰ یکیش ۳۰ اخه این باشه اونه نمیتونن کار کنن

تنها راه چاره تغییر روند زندگی هست 

حالا یا با زبون خوش و سیاست یا با بی محلی و کم توجهی  وای ما یه فامیل نزدیک داشتیم ۱۲ سال با این شرایط زندگی کرد 

آخرشم با جنگ و دعوا مستقل شدن 

فقط فرار کن بخدا دوری و دوستی،من ۴ساله ازدواج کردم از اول مستقل بودیم اوایل خیلی خوبی میکردم به خانواده همسرم ولی دیدم لیاقت ندارن قدر نمیدونن،رفت و آمد رو کم کردم الان فقط التماس میکنن بریم خونشون و قدرمون رو میدونن

جلو عروس ک نمیشه دعوا کنی یا حرف خصوصی بزنی مگه خونه چقدره خیلی باید چلاق باشی محتاج بشور بپز عروست ...

این که حرفی از پدرشوهر نزده فوت کرده حتما. شما تفکر قدیمیارو نمیدونی فک کردی چرا عاشق پسرن؟ چون جز داراییاشون محسوب میشه زنم بگیره کمک دست مادرش باید باشه 

وقتی میدونه یه اتاق واسه ایناس و خونه فقط یه اتاق دیگه داره خب خونه خودش بخوابه!یا بره توی هال و پذی ...

اتفاقا اگه شوهرش غیرت داشته باشه،این مسائل به نفع عروس هس

هرچی بقیه بیشتر اذیت کنن،زودتر به فکر میفته بلند بشه

استارتر باید سیاست به خرج بده و ازین داستانا به نفع خودش استفاده کنه

هی یه چیزو بهونه کنه تا شوهر به خودش بیاد و ببینه زندگی اونجا غیر ممکن شده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مادره چه دوماد پرسته اونارو میذاره راحت باشن هوار میشه سر عروسش...

متاسفانه نمیدونم چرا همه چی برعکس شده،خانواده ها بجای اینکه هوای پسراشونو داشته باشن هوای پسرای مردمو دارن مثل مادرشوهر من،جالب اینجاست توی گرفتاریا و مریضیا و مشکلات داماد خودشو میکشه کنار و پسرا باید خودشونو جر بدن

تا وقتی خانوادتت پشتت نباشن نمیتونی کاری کنی  باید باهاش دعوا کنی حتی بری قهر بهونه خونه بگیری ولی خانوادت..... 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
اتفاقا اگه شوهرش غیرت داشته باشه،این مسائل به نفع عروس هسهرچی بقیه بیشتر اذیت کنن،زودتر به فکر میفته ...

ببین وقتی خانواده پسر بهش بها بدن و توی گوشش بخونن هرچقدرم سیاست داشته باشی فایده نداره