2777
2789

طفلی ۵ سالشه فقط حسرت همه چیز به دلشه  از اسباب بازی گرفته تا لباس خورد‌خوراک

حالا خدا تن سالمو هم ازش گرفته

دندوناش از ۲سالگی خراب شدن

یکیشو کشیدن ۳سالگی براش فضای نگه دارنده هم نزاشتن نمیدونم چطور میخاد بشه اصلا حالا یکهفته ست دندونش باز درد میکنه به بدبختی بردمش دکتر عکس انداخت گفت ۴تاش باید عصب کشی بشه یکیشم باید بکشی نصفش شکسته

واقعا درمونده شدم هیچی نمیخوره میگه دندونم درد میکنه دکتر گفت باید درست کنه اینا شیری ان تا ۱۲ میوفتن بعد درمیان یعنی ۷ سال باید بمونه براش خیلی ناراحتم یسنای من یروزخوش ندید تو زندگی خدایا چیکارکنم

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏

آمدیم زجر کشیدم رفتیم💔

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم یعنی هزینه شو نمیتونی بدی برا دندون یا  از دردی که میکشه ناراحتی؟

اگر هزینه شه بیمارستانها دولتی رایگانم انجام میدن یه سریهاشون دانشجوها سال اخر دندونسازی

اگرم برا اینه که غذا نمیتونه بخوره حالا 4 تاش حتی 6 تاش هم کشیده شه باز میتونه بخوره خب طفلک درد میکشه یه کم سر درست کردنش ولی واقعا بچه ها زود یادشون میره درد رو

من از دوسالگی دندونام پوسید و عصب کشی کردم باور کن هر سه ماه تا خود سی سالگیم میپوسید معروف بودم  ولی اصلا درد دندون بچگیم رو یادم نیس همون موقع فراموش میکردم شبش

آمدیم زجر کشیدم رفتیم💔

اینده خودم سوخت اینده بچه هامم من سوزوندم

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏

مقصر خودمون هستیم که مراقب نکردیم از دندون هاشون، از بچگی، با خوراکی های الکی و مسواک نزدن همیشگی براشون.

پسر منم ۴ تا دندون درست کرده. عصب کشی.   من البته حیفم اومد ، نذاشتم بکشه.

والااا که اسباب بازی هم کلاااا میشه آشغال تو خونه‌. پسر من که الان ۵.۶ سالشه خیلییی کمتر با اسباب بازی میپلکه.  تنها چیزی که مهمه هم. بازیه‌. خمیر بازی هم خیلی سرگرم کننده س

همرو بکش در میاد

پس چطوری غذا بخوره 

نا شکری نکن درست میشه هر چیزی یه حکمتی داره یهو میبینی دختر گلت تا چشم بهم بزنی بزرگ میشه و موفق و حتی خانوم میشه برای خودش دندون های منم اینطوری بود ولی درست شدن و افتادن الان دندونام تموم مرتب هستن و خوبن شاکر باش و از خدا برای دختر گلت چیز های خوب بخوا درست میشه گلم میگذره 

به قول دوستم روزا میگذره ولی من از روزا نمیگذرم یعنی که بعدا دخترت الان هر دردی که دور از جونش بکشه بعدا خدا هم براش جبران میکنه نگران نباش

اینده خودم سوخت اینده بچه هامم من سوزوندم

ایشالا. درست بشه❤️

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

دندون خراب چیز خاصی نیست عزیزم ، دختر منم ۳ تا دندون عصب کشی کرده تا حدود ۷ سالگیش، فقط علت این خرابی‌ها رو پیگیر شو ، دختر من بس ک هله هوله خوار بود اینطوری شد دکتر گفت چون مواد نگه دارنده دارن تنقلات ، مخصوصا لواشک و چیزای ترش زیاد میخورد