2777
2789
عنوان

همش هوس میکنم

223 بازدید | 8 پست

۱۸هفتمه همش ترشی و فلفل هوس میکنم 

ضررنداشته باشه ؟

بچه بداخلاق نشه؟

فلفل تند دوست دارم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلفل تند نخوری بهتره

دست خودم نیست باغذا میخورم 

اگر رو اخلاقش تاثیر میذاره هرجوری شده میذارم کنار

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

مامان من فلفل تند نخوردهاما اخلاقم تند😁😅

اما ازاین استیکری  ک گذاشتی مشخصه خیلی هم خوش اخلاقی

اما ازاین استیکری ک گذاشتی مشخصه خیلی هم خوش اخلاقی

والااااا من مهربونم

اما تندم😂😂😂

با دکترتون مشورت کنین حتما، ببینید چطوره

شایدم ایراد نداشته باشه! 

به سلامت به دنیا بیاد همو بغل کنین🥰♥

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
والااااا من مهربونماما تندم😂😂😂با دکترتون مشورت کنین حتما، ببینید چطورهشایدم ایراد نداشته باشه! به ...

مرسی قربونت برم 😍