2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنین داغونم

222 بازدید | 20 پست

سلام خوبین؟ شبتون بخیر 

من این ماه باید۲۸پری میشدم نشدم از هفته پیش جمعه لکه قهوه ای بود تا الان (فردا باید تموم بشه پریودیم)الان که رفتم ببخشید سرویس یه لخته بزرگ اومد وبعدشم چندین قطره خون ‌ حالا استرس گرفته منو اصلا یهو داغون شدم.نمیدونم حال عجیبی دارم توروخدا راهنماییم کنین .درضمن سونو اینا رفتم همه چی نرماله .

مفنامیک بخورم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ک استرس گرفتی داغون شدی شوکه شدی خودش دوباره خراب کرده عقب میندازه نمیفهمی چی ب چیه

اجی جون نشسته بودم همینجوری یهویی انگارتودلم خالی بشه استرس الکی گرفتم .نمیدونم چرا؟ بعد رفتم سرویس اینجوری بود . 

ببین من از وقتی واکسن کرونا زدم پریودم عجیب غریب شده کلا😂🙈

توروخدا برام دعا کن اجی نمیدونم حالم عجیبه. اصلا یهویی اینجوری شدم .نمیدونم چرا؟ دلم میخاد گریهکنم .نمیدونم 

اجی جون نشسته بودم همینجوری یهویی انگارتودلم خالی بشه استرس الکی گرفتم .نمیدونم چرا؟ بعد رفتم سرویس ...

پریود شدی دیگه بابا

اولین بارته واسه پریود افسرده میشی؟😂

اجی جون نشسته بودم همینجوری یهویی انگارتودلم خالی بشه استرس الکی گرفتم .نمیدونم چرا؟ بعد رفتم سرویس ...

همونه باید ارامش داشته باشی من طبق تجربه خودم میگم وقتی ناراحتم حالم خرابه گریه کنم پریودم عجیب میشه یا بیست روز عقب میوفته ولی این ماه حالم بهتر بود از چیزی اذیت نشدم امروز ظهر پریود شدم فهمیدم مثل آدم ب موقع شدم

همونه باید ارامش داشته باشی من طبق تجربه خودم میگم وقتی ناراحتم حالم خرابه گریه کنم پریودم عجیب میشه ...

من که معدن استرسم، سر هرچیزی استرسم میگیره . اخه فردا باید تموم میشد یهویی الان اینجوری شد بهشوهرم گفتم شوهرم گفت عه خب حتما سقط کردی . الان اینقدمیترسمکه نگو 

این چیزا پیش میاد.شاید عفونت داری.

آزمایش انجام بده.

چند روز دیگه هم تست رو تکرار کن اما بعید می‌دونم باردار باشی 

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز🙂💜                                               

این چیزا پیش میاد.شاید عفونت داری.آزمایش انجام بده.چند روز دیگه هم تست رو تکرار کن اما بعید می‌دونم ...

نمیدونم اجی جونم .ممنون که اومدی . اخه عفونت مگه خارش نداره یا سوزش ؟ هیچکدوم رو نداشتم‌ وندارم . 

الان به شوهرم گفتم شوهرم گفت عه حتمن سقط کردی دیگه . همچین بدتر شد حالم . الان دارم باگریه مینویسم.