2777
2789
عنوان

راهکار برای پیشقدم شدن شوهر صبور برای آشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم همینو میگم فقط میخاستم ببینم راه حلی یا کاری هس که بکنم و زودتر بیاد حالا اگ بیاد🥲

یه زیارت عاشورا ساده نذر عباس ع ومادر ش ع بکن بگو بیاد آشتی ومنت کشی وادم بشه عالیه

خب چیکار کنم وقتی اون مقصره…یجورایی عادتشه هر وقت من مقصر باشم بخدا بی شیله پیله میرم ازش معذرت خواه ...

چطور متوجه نمیشی 

اگه بیان منت کشی باید قبول کنن که اشتباه کردن و باجشو بدن پس ترجیح میدن به روی خودشون نیارن اینجوری ما هم حرف نمیزنیم ساکتیم و اونا آرامش بیشتری دارن

چطور متوجه نمیشی اگه بیان منت کشی باید قبول کنن که اشتباه کردن و باجشو بدن پس ترجیح میدن به روی خودش ...

اره منم ب همین موضوع فک میکردم که الان باخودش داره حال میکنه و بقولی ارامش داره😏

چطور متوجه نمیشی اگه بیان منت کشی باید قبول کنن که اشتباه کردن و باجشو بدن پس ترجیح میدن به روی خودش ...

اونوقت باید تا اخر عمر اینجوری پیش بره😏فقط خدا خدا میکنم ک مشکلی پیش نیاد یا کاری پیش نیاد ک من بهش رو بندازم

وقتی فک‌ میکنم اگ این اتفاقم بیوفته بخدا دق میکنم

❤️من فقط صبرم خیلی کمه و زودم غصه میخورم اگ رو اینا کار بکنم زندگیم بهشت میشه🫠

وقتی میخواستی برای مسأله ای ناراحت بشی وغصه بخوری به خودت فکر کن با خودت بگو بلاخره موضوع حل میشه من غصه بخورم چه فایده پس دیگه غصه نمی‌خورم وازخدا می‌خوام مشکلم روحل کنه وزیارت عاشورا نذرکن ومساله رها کن مطمئن باشید حل میشه