چند شب پیش دعوا کردیم و خیلی ازش ناراحتم…همیشه همینطوریه باهاش قهرم ولی جلو نمیاد حلش کنیم 😔دلم برای خودم میسوزه کاش بهش فرصت نمیدادم کلا خیلی صبوره و منم دلم نمیخاد پیشقدم بشم اصلا😔فقط دیروز برام ی ظرف میوه اماده کرد گذاشت رو میزم رفت…بنظرتون چیکار کنم خودم اذیت میشم در مقابل اون من خیلی بی صبرم 😔بیشترین قهرتون چقد طول کشیده،چیکار کردین اومد برای منت کشی💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر چند روزم طول بکشه؟💔دلم میخاد جمع کنم برم خونه بابام دلم از دستش خونه😭😭😭
کش دادن زیاد خوب نیست ولی وقتی اون خودشو زده به اون راه تو هم چند روز تحمل کن ببین واکنش طرف چیه
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
اینا مرد نیستن نر هستن…همون شبم من با صحبت کردن رفتم پیشش و دعوا راه انداخت😏
از دستی دعوا راه انداخته که صحبت نکنی باهاش بعد دست پیش رو گرفته گلم شما باید طلبکار باشی محل نده تابدونه دفعه بعد به حرف شما منطقی گوش نده وباد کنه خبری نیست واخر سرم خودش باید بیاد منت کشی وبشینه مثل آدم صحبت کنه