2777
2789
عنوان

راهکار برای پیشقدم شدن شوهر صبور برای آشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 45 پست
نه اصلا بخدا من تا وقتی مقصر نباشم پیشقدم نشدموقتاییم ک این مقصر بود همیشه طولش داده کلا صبوره

اصلاً محل نده شاد و خوشحال باش تا خودش بیاد یه بار برااومدن طول میده دفعه دیگه قبل قهر فکرا شو می‌کنه  تو که مقصر نیستی نرو آشتی تاادب بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا بخدا من تا وقتی مقصر نباشم پیشقدم نشدموقتاییم ک این مقصر بود همیشه طولش داده کلا صبوره

پس چشههه این 

بشین باهاش حرف بزن 

بگو مرد رابطه کیه؟اونم میگه من

بگو خو لامصب مرد انقد قهرووو

من نمیدونم ولی باید بهش بفهمونی قهر کردن اونم ب مدت چند روز واسه یه مرد یه چیز بچگونست و اصلا در شأن یه مرد بالغ نیستتت

هر چند روزم طول بکشه؟💔دلم میخاد جمع کنم برم خونه بابام دلم از دستش خونه😭😭😭

کش دادن زیاد خوب نیست ولی وقتی اون خودشو زده به اون راه تو هم چند روز تحمل کن ببین واکنش طرف چیه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
اصلاً محل نده شاد و خوشحال باش تا خودش بیاد یه بار برااومدن طول میده دفعه دیگه قبل قهر فکرا شو می‌کن ...

نه نمیرم کاش یکم بخودش بیاد با این کاراش داره زندگیمون ازهم میپاشه ولی😔

پس چشههه این بشین باهاش حرف بزن بگو مرد رابطه کیه؟اونم میگه منبگو خو لامصب مرد انقد قهرووومن نمیدونم ...

اینا مرد نیستن نر هستن…همون شبم من با صحبت کردن رفتم پیشش و دعوا راه انداخت😏

نه نمیرم کاش یکم بخودش بیاد با این کاراش داره زندگیمون ازهم میپاشه ولی😔

گلم بی خیال وخونسرد باش اصلا دستپاچه نشو منم قبلنا فکر میکردم باقهر آخر هفته دیگه طلاق میگیریم الان بی خیال شدم غصه نخور حیف تو

کش دادن زیاد خوب نیست ولی وقتی اون خودشو زده به اون راه تو هم چند روز تحمل کن ببین واکنش طرف چیه

اره دیگ چاره ای ندارم🫠مثلا برای بچه اقدام کردیم دکترم گفته یک شب در میان رابطه داشته باشین…از وقتی اقدام کردیم دم ب دقه قهریم😒

اینا مرد نیستن نر هستن…همون شبم من با صحبت کردن رفتم پیشش و دعوا راه انداخت😏

از دستی دعوا راه انداخته که صحبت نکنی باهاش بعد دست پیش رو گرفته گلم شما باید طلبکار باشی محل نده تابدونه دفعه بعد به حرف شما منطقی گوش نده وباد کنه خبری نیست واخر سرم خودش باید بیاد منت کشی وبشینه مثل آدم صحبت کنه

مرسی گلم🫠کاش تا دیر نشده قدر بدونن🥲

گلم هیچ وقت منتظر نباش بقیه قدرت روبدونن که ناامید میشی خودت ازاین لحظه از همه لحاظ مالی عاطفی جسمی خوشی همه نظر هوای خودت ودل خودت رو داشته باش

از دستی دعوا راه انداخته که صحبت نکنی باهاش بعد دست پیش رو گرفته گلم شما باید طلبکار باشی محل نده تا ...

اره منم همینو میگم فقط میخاستم ببینم راه حلی یا کاری هس که بکنم و زودتر بیاد حالا اگ بیاد🥲

اره دیگ چاره ای ندارم🫠مثلا برای بچه اقدام کردیم دکترم گفته یک شب در میان رابطه داشته باشین…از وقتی ...

غصه نخور این ماه نشد ماه دیگه اونم می‌دونه براهمین ازاین اهرم فشار استفاده میکنه

گلم هیچ وقت منتظر نباش بقیه قدرت روبدونن که ناامید میشی خودت ازاین لحظه از همه لحاظ مالی عاطفی جسمی ...

❤️من فقط صبرم خیلی کمه و زودم غصه میخورم 

اگ رو اینا کار بکنم زندگیم بهشت میشه🫠