2777
2789
به گزارش  پایگاه شبکه الکوثر ،  زلزله‌ای به بزرگی ۵.۴ ریشتر آذربایجان حوالی اصلاندوز ...

پدر شوهرم رفته پیش پدر و مادرش نزدیکای پارس آباد حتما اونا حسش کردن فردا شوهرمم میره اونجا! !   

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکرکه خوبیدخداکنه خیرباشه برای همه خودتونترسون فقط هوشیارباش عزیزم

من فقط نگران بچمم ! ! 

خدا بخیر کنه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
ای وای زر بزن بخوابی    

سر درد هم گرفتم. کلی هم فکر منفی در مورد کار و آینده ام و این که دیگه امیدی ندارم، داره تو سرم میچرخه. ترس از زلزله از یه طرف، غصه برای زلزله زده های کرمانشاه و عذاب وجدان از این که تو خونه ام و زیر پتو و اونا سقف ندارن تو این سرما از یه طرف داره عذابم میده. حس می کنم نفسم داره تنگ میشه 😔😢😢😢

نذار بره خب

آخه واسه کارش میره تا شب هم احتمالا برگرده! 

حالا قبل رفتن میگم زنگ بزنه از باباش بپرسه

سر درد هم گرفتم. کلی هم فکر منفی در مورد کار و آینده ام و این که دیگه امیدی ندارم، داره تو سرم میچرخ ...

وای خاک برسم منظورم زور بزن بود نوشت زر.سوتی دادم شرمنده.عشقم همه ما دل مشغولی داریم من سفره دلمو پهن کنم همه فرار میکنن چه میشه کرد.چند تا صلوات بفرست دلت اروم شه .

همه بامن لجن تو هم اره لجن 😒