2777
2789
عنوان

خودم توزندگیم کم مشکل نداشتم غصه خواهرمم اضافه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی خواهرت و دامادت هردو مینور بودن؟ آزمایش خونی ک قبل ازدواج رفتن مشکل داشته!؟

اصلا قبل ازدواج آزمایش ژنتیک نرفتن همش تقصیر مادرشوهرش بود مامان بدبختم چقدر گفت برن ولی اون گفت پرسیدم گفتن نیازی نیس بعدا برن خواهرمم که سنش کم قراربود خودش بره بعدازدواج که نرفت و باردارشد و این بلاسرمون اومد 

هیچ چیز ازهیچ کس بعید نیس...

اصلا قبل ازدواج آزمایش ژنتیک نرفتن همش تقصیر مادرشوهرش بود مامان بدبختم چقدر گفت برن ولی اون گفت پرس ...

ای خدا عزیز دلم

انشالله مشکلی نباشه 🥹

منم خیلی میترسم فامیل نیستیم ولی هردو کم خونی مینور داریم تو بارداری باید ببینن بچه سالمه یا نه

ای خدا عزیز دلمانشالله مشکلی نباشه 🥹منم خیلی میترسم فامیل نیستیم ولی هردو کم خونی مینور داریم تو با ...

انشالله ممنون عزیزم.

باز خوبه شما میدونید مشکلتون چیه و درمان داره احتمالا من خواهرم به دکتر های احمق میگفت ازدواج فامیلی داشتیم و توفامیل مشکل داشتیم ولی آزمایش خاصی نفرستادن توبارداری 

ن ازدواجم کاملا غریبس ولی همیشه که بخاطر ازدواج فامیلی نیس،گاهی غریبه ها هم میشه

توفامیل مشکل ۳تا۶ برابر ازدواج های دیگه است متاسفانه 

انشالله ممنون عزیزم.باز خوبه شما میدونید مشکلتون چیه و درمان داره احتمالا من خواهرم به دکتر های احمق ...

انشالله خدا حرف دلشو بشنوه و جواب آزمایش خوب در بیاد 🥲♥️

انشالله خدا حرف دلشو بشنوه و جواب آزمایش خوب در بیاد 🥲♥️

فدات عزیزم دعا کن کاردرمانی جواب بده خواهرم ارزوشه بچش بتونه راه بره و حرف بزنه