2777
2789

بنظرم پدر و مادر وظیفه بیشتری در مقابل بچه ها دارن چون تصمیم گرفتن یه نفر رو وارد این دنیا بکنن و در قبالش مسئولن ولی نمی‌دونم چرا خودشون فکر میکنن این بچه ست که باید کمکشون کنه و زمان پیری نگهشون داره چون بزرگش کردن(به دنیا اوردیش که بندازیش دور پس؟)من با این موضوع اوکیم ولی پدر و مادر صاحب بچه نیستن اصلا شاید اون بچه خواست مهاجرت کنه اونوقت چی؟بنظرم اکثر آدما خودخواهانه بچه دار میشن که تنها نباشن و زمان پیری یکی کمکشون باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها جز احترام و محبت متقابل وظیفه ای در قبال والدین ندارن . اما والدین در قبال بچه ها وظیفه دارن . ولی نه به صورتیکه تا آخر عمر جور بچه هاشونو بکشن 

باید حمایتشون کنن . شرایط رفاهی برای کار و تحصیل و آرامششون رو تامین کنن . بهشون حس ارزشمندی و عزت نفس بدن . عشق و محبت رو دریغ نکنن ‌

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من همیشه خودم ب همسرم گفتم ک وقتی پیر شذم و ب نگهداری نیاز داشتم ، پرستار میگیرم . 

چ بچه داشته باشم چ نه 

معامله ک نیست 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

من از الان دارم برای خودم پس انداز میکنم که در آینده انتظاری از بچه نداشته باشم و اگر نیاز به کمک داشتم پرستار بگیرم 

دقیقا مادرم هم الان همین مدل هست پرستار داره ...‌

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️