2777
2789

اگه مجبور باشید که باهاش رفت و آمد کنید چکار میکنید 😭😭😭 دارم روانی میشم

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

انقد انرژی مثبت از خودم تولید میکنم تا انرژی این آدم رو دفع کنم 

حتی با حرفام و ... باعث میشم کلا مسیر فکریش وقتایی که پیشمه حداقل تو مسیر خنثی باشه تا منفی 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد انرژی مثبت از خودم تولید میکنم تا انرژی این آدم رو دفع کنم حتی با حرفام و ... باعث میشم کلا مسی ...

هرچقدرم مثبت بازی دربیارم از رو نمیرع و یه چیزی از توش درمیاره

ب خدا دودقیقه بشینی کنارش یجور از زندگی نا امیدت میکنه که احساس میکنی میخوای همونجا ازشدت غم بمیری 

همسر منم چندسال اول اینطور بود الان خخخخیلی بهتر شده

من کلی باهاش حرف میزنم انگیزه میدم امید میدم اما بازم الفاظ منفی از زبونش نمیفته . عین مامانشه کلا انرژی منفی خالصن جفتشون

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

یکیش تو زندگیم بود واقعا روانیم کرده بود انداختمش بیرون با کم محلی بی تفاوتی به حرفاش بستگی داره کی ...

خانواده همسرم همشون به شدت منفی نگر و انرژی منفی هستن

وقتی میرم خونشون احساس سنگینی میکنم

راجب همه چیز بدگویی میکنن ناامیدت میکنن ، فکر میکنن همه خیانت کارن 

سعی میکنم کوتاه مدت پیشش باشم،اگه خیلی اهل غر زدن و نالست وارد بحثی که میدونم از این چیزا داره نمیشم ،اگه بگه بدبختم و اینا میگم حق داری تاییدش میکنم 😂توی روش میگم توام که مدام غر می‌زنی شوهرت چجوری تحملت میکنه،اوضاع یکم بهتر میشه😂

من کلی باهاش حرف میزنم انگیزه میدم امید میدم اما بازم الفاظ منفی از زبونش نمیفته . عین مامانشه کلا ا ...

عزیزدلم میدونم چقدر سخته

انشالله اتفاق های خوبی تو زندگیت بیفته🩷

هرچقدرم مثبت بازی دربیارم از رو نمیرع و یه چیزی از توش درمیارهب خدا دودقیقه بشینی کنارش یجور از زندگ ...

ببین شعار نمیدما حقیقت رو میگم نسبت به تجربه هام

همین که میگی مثبت بازی و ... 

من نمیگم مثبت بازی در بیار من میگم واقعا مثبت باش ! 

و این که چرا نمیتونی ازش فاصله بگیری ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ببین شعار نمیدما حقیقت رو میگم نسبت به تجربه هامهمین که میگی مثبت بازی و ... من نمیگم مثبت بازی در ب ...

من هرچقدرم که مثبت و با روحیه باشم نمیتونم در برابر رفتارهاشون دووم بیارم ، اصلا ناخودآگاه از لب خندون تبدیل به یه آدم بی حوصله و لب های آویزون میشم

همشون هم همیشه لباشون آویزون و درحال غر و ناله هستن

چون خانواده همسرم هستن و مجبوریم که رفت و آمد داشته باشیم

من هرچقدرم که مثبت و با روحیه باشم نمیتونم در برابر رفتارهاشون دووم بیارم ، اصلا ناخودآگاه از لب خند ...

چه بد چه سخت سعی کن رفت و آمدت رو به حداقل برسونی و با دوستا و افراد شاد بپری که رفتار اونا و بشوره ببره حداقل .. یا برو سر کار وقت نکنی بهشون فکر کنی

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻