2777
2789

از دست آبجیم دیوونه شدم نشسته داره گریه میکنه😑😅

آقا قضیه از این قراره که خواهرم قرار بود پس فردا با یکی واسه ازدواج آشنا بشه 

بعد مامان طرف چندین ماهه که داره میگه واسه خواهرم

یکبار بیرون یه لحظه همینجوری تو بازار همو دیدن 

الان ک یکم شرایط جور شد قرار بود بیان 

اولش که خواهرم اصلا راضی نبود میگفت دانشگاهم شهر دوره باید تموم کنم بعد ازدواج 

کلی کشتیم خودمون رو که راضی به اومدن شون شد 

اما دیروز فهمیدیم که کار پسره یه مشکلی داره و انتقالی که قرار بود بگیره ممکنه ۴ یا ۵ سال طول بکشه 

هستید بقیه اش رو بگم؟

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامش

حالا از دیروز که خانواده طرف درمورد کارش اینجوری گفتن،ما هم گفتیم نه پس هروقت کارش درست شد بیاد،چون واقعا سخته کارش 
خواهرم هم کخ هنوز دانشگاهش تموم نشده...  
حالا خواهرم گیر داده چرا گفتید نه،حداقل میومدن و اینا،شاید طرف بره یکی دیگ‌ رو بگیره تو این مدت ای کاش حداقل حرف میزدیم باهم،شاید از من خیلی خوشش میومد 🤔
نشسته داره گریه میکنه
من دارم از تعجب شاخ در میارم اخه مگه میشه کسی که اینقدر گارد داشت الان گریه کنه واسش؟😅😂فقط هم یه بار دیدتش 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

حالا نباید از طرف خواهرتون تصمیم میگرفتین

حق داره

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

احیانا خاهرت پریود نیس؟آخه اینهمه عوض شدن مود اصلا قابل قبول نیس

دقیقا😂😂

نه احساس میکنم از پسره خوشش اومده 

بعد کلی خودش رو میخواست آماده کنه واسه لباس و اینا

کاش قبل جواب کردن خواستگار نظر خواهرت هم میپرسیدین

پرسیدیم

ولی خب کار طرف خیلی مشکل داره انتقالی به این راحتی نمیدن 

خود پسره هم گفت که شرایط کار منو به دختره بگید بعد