2777
2789
عنوان

مامانا بیاید بیبی چک دوستم ببیتید مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 57 پست
عزیزم ماه پیش ۲۹ یا ۳۰ ام نزدیکی داشتن و این ماه ۴ ام و ۶ ام و ۸ ام تخمک گزاریش بوده

,چقد از ریز اطلاعات روزای نزدیکی تخمک گزاری و ...باخبری .ناقلا نکنه خودتی .اگه خودتی مبارک باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تاپیکهای قبلیتون خوندم.. الان وضع زندگیت چطوره خوبی.. شوهرت اخلاقش بهترشده

خواهرش ک هنوز یه بدبخته ب تمام معناس اما شوهرم خدار. شکر بهتره دگ متوجه شده مقصر خواهرشه

طی سال ها بی بی چک زدن استاد بی بی شدم😄

عزیزم دوستم ازمایش خون داد با اینک دچار خونریزی بود اما الان برام فرستاد ازمایششو خدارو شکر بارداره اگ خواسی برات ج ازمایششم بفرسم دکتر گفته بهش دو روز دگ باز ازمایش خون بده اگ بتا دو برابر شد جنین در وضعیته سالمه

,چقد از ریز اطلاعات روزای نزدیکی تخمک گزاری و ...باخبری .ناقلا نکنه خودتی .اگه خودتی مبارک باشه

فدات شم خخخ من ن فعلا یماهو چن روزه عردسیمون شده زوده. دوستمه بیچاره اون ک مادرشوهرش دیوونش کرده خدارو شکر باردار بود

عزیزم این چک به احتمال زیاد منفیهحالا ان شاءالله ماه بعد مطمئن باشه بالاخره میشه

فدات شم بی بی های بعدش سریعا مثبت شده امروز ج ازمایش خونشو گرفته با اینک لکه بینی و خونریزی داشه و الان کامل قطعع دکتر کفته احتمالا لانه گزینی بوده بارداره و اینک دو روز دگ دوباره ازمایش بده بیتا دوبزابر شه وضعیت جنین دگ اوکیه . انشاالله دامنه تمومه منتظرا سبز شع

فدات شم بی بی های بعدش سریعا مثبت شده امروز ج ازمایش خونشو گرفته با اینک لکه بینی و خونریزی داشه و ا ...

خداروشکر 

ان شاءالله همه به آرزوی دلشون برسن

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 

بیاین تاپیک اخرم در مورد وضعیت سایته

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

عزیزم جواب تست بارداری مثبت بود؟

سلام عزیزم اره مثبت بود ولی چ مثبتی انقد این از اون اول لکه بینی داره همش گریه رفته گفتن رحمش دوشاخه کاملع باز گریه  . فامیل ما هم دوشاخه بود لکه بینی داشت و هماتوم اما خدایی ک بده نگهش میداره و بچشم ۴۰ هفته دقیق بدنیا اورد. این دوستم یکم عجولع امیدوارم بارداریع سالمی داشه باشع. فعلا ک ۶ هفتشه قلب جنینشم میزنه

سلام عزیزم اره مثبت بود ولی چ مثبتی انقد این از اون اول لکه بینی داره همش گریه رفته گفتن رحمش دوشاخه ...

خب خداروشکر 

بگو نگران نباشه فقط استراحت مطلق و تحت نظر پزشک باشه 

دوست منم رحمش دو شاخه بود الان پسرش بزرگ  شده 

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد