2777
2789

از دست آبجیم دیوونه شدم نشسته داره گریه میکنه😑😅

آقا قضیه از این قراره که خواهرم قرار بود پس فردا با یکی واسه ازدواج آشنا بشه 

بعد مامان طرف چندین ماهه که داره میگه واسه خواهرم

یکبار بیرون یه لحظه همینجوری تو بازار همو دیدن 

الان ک یکم شرایط جور شد قرار بود بیان 

اولش که خواهرم اصلا راضی نبود میگفت دانشگاهم شهر دوره باید تموم کنم بعد ازدواج 

کلی کشتیم خودمون رو که راضی به اومدن شون شد 

اما دیروز فهمیدیم که کار پسره یه مشکلی داره و انتقالی که قرار بود بگیره ممکنه ۴ یا ۵ سال طول بکشه 

هستید بقیه اش رو بگم؟

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

حالا از دیروز که خانواده طرف درمورد کارش اینجوری گفتن،ما هم گفتیم نه پس هروقت کارش درست شد بیاد،چون واقعا سخته کارش 
خواهرم هم کخ هنوز دانشگاهش تموم نشده...  
حالا خواهرم گیر داده چرا گفتید نه،حداقل میومدن و اینا،شاید طرف بره یکی دیگ‌ رو بگیره تو این مدت ای کاش حداقل حرف میزدیم باهم،شاید از من خیلی خوشش میومد 🤔
نشسته داره گریه میکنه
من دارم از تعجب شاخ در میارم اخه مگه میشه کسی که اینقدر گارد داشت الان گریه کنه واسش؟😅😂فقط هم یه بار دیدتش 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

تکلیفش با خودش روشن نیست 😂

دقیقا

من میگم شاید طرف به دلش نشسته😂

ولی اخه با یه بار دیدن🤔😂

بهش میگم تو اگ حرف میزدی باهاش ک دیگ‌هیچی

حالا موندیم چیکار کنیم

خواهرت بخاطر اون پسره گریه نمیکنه ناراحتیش بخاطر رویا پردازیایه که تو این چند روز با خودش کرده

وای شاید راست میگی 

لباس و اینا هم خریده بود اتفاقا واسه فردا 

چیکار کنیم از سرش بپره😂

بنظرت اگر میومدن بهتر بود؟

میگه اینجوری که کردیم پسره بهش برخورد دیگ‌نمیاد

حالا از دیروز که خانواده طرف درمورد کارش اینجوری گفتن،ما هم گفتیم نه پس هروقت کارش درست شد بیاد،چون ...

خودشه گرفته وگرنه خوشش اومده😂

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

معلومه خودشو برای دیدنش امده کرده بوده

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

خودشه گرفته وگرنه خوشش اومده😂

اره کلک😂😂😉

اولش ناز میداد الان اینقدر حالش بده 

اخه وقتی کسی کارش اینقدر گیر داره دیگ حرف زدن و دیدن  چیه

نمیدونم شایدم ما اشتباه میکنیم

وای شاید راست میگی لباس و اینا هم خریده بود اتفاقا واسه فردا چیکار کنیم از سرش بپره😂بنظرت اگر میومد ...

نه اومدنشون بهتر نبود چون خواهرت آدم احساساتی ای هست، با آشنایی بیشتر فقط خودش اذیت میشه، تو حال خودش بزاریدش تا آروم بشه