2777
2789
عنوان

اگر موقعیت مهاجرت رو داشته باشید میرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2794 بازدید | 330 پست

صد در صد..... جاي هيييييييچ شكي نيس تموم دوستام دارن اونجا درس ميخونن.. المان انگليس تركيه مالزي همه جا هستن نكبتا من موندم ته دنيا دارم با چنگ ودندون خودمو ميكشم بالا😭

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بنظرم بعد ازدواج بهتره با همسری بریم.

به شرطی که خانواده ها هم اوکی باشن، که خانواده های ما نیستن  

با کسی ازدواج کن که مثل خودت پایه باشه. بعد برای پی.اچ.دی اقدام کنین

به کتابخانه ها دخیل ببندیم. بی گمان در آنها دوستانی صمیمی پیدا میشوند که حاجات ما را برآورده کنند.

براي تحصيل خوبه اما موندن هميشه من نميتونم همين الانش هم از شهرمون دورم داخل ايرانم نميتونم 😩غربت خيلي سخته . نفرين به غربت😭

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نه.  نمی رم. مشکلی ندارم اینجا. برای گردش می رم. برای همیشه نه.

گردش خوبه

ولی از طرفی هم من خیلی اینجا زحمت کشیدم

رشتم مهندسیه

واقعا یک هزارم زحمتمم درامد نخواهم داشت تو ایران

در صورتیکه اندازه یه پزشک درس خوندم

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤
میرفتم ولی برمیگشتم... الانم خیلی سودای سفر ب دور  دنیا رو دارم ولی حیف ک اسلام دست و پامو بست ...

اسلام شوهرته؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

من تنها میرم

پس جهنم اینه!                                                         هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم !              یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش....                          آه!                                                           عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند .                احتیاجی به سیخ نیست!       حالا فهمیدم جهنم  همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!