2777
2789

یبار ی تاپیکه بود گفت روزی چندبار میرین حموم اکثرا گفتن روزی دوبار

واقعا دوباررررر زیادیه:/

یا مثلا ی تاپیک بود گفت لباس زیر هاتونو چند وقت یبار میندازین همه گفتن ۲.۳ ماه یبار

خب نهایتا ی شور‌ت رو تو ۲ ماه ۸ بار بپوشی بعد راست میگن میندازن؟

یکی دیگ بود گفت من خونه کسایی ک شو‌رت نمیپوشن تو خونه نمیرم کثیفن . گفت ب مهموناتون بگین شور‌ت نمیپوشین ک خبر داشته باشن :/ 

یعنی ادم میمونه چی بگه بخدا

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بها نده ... 

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

اکثرا چرت میگن باور نکن

فقط حس ناکافی بودن به دیگران القا میکنن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

اینا چی بود چه سمی بودن🤣🤣🤣

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

حالا بقیه هیچیولی مورد اخر به مهمونا بگین..😐😐

اره بخدا گفت شما کثیفین و باید ب مهموناتون بگین گفتم خب نرو خونه کسی گفت خداروشکر کسایی ک میرن خونشون تو خونه شو‌رت میپوشن

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

مثلاً روزی دوبار حموم کردن لطفه به بدنو محیط زیست از نظرشون؟

یا شورتارو زود زود دور انداختن؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اینا چی بود چه سمی بودن🤣🤣🤣

حس میکنم چرک خالصم بخدا

مثلاً روزی دوبار حموم کردن لطفه به بدنو محیط زیست از نظرشون؟یا شورتارو زود زود دور انداختن؟

واقعا نمفهممشون یعنی همه اینطورین؟ :/