2777
2789

من قبلا خیلییی چاق بودم لاغر کردم الان خوشتیپ خوشتیپم

بعد مپلا تو جمع و تنهایی ، خونه خودمون ، بقیه یا هرجا ، من به هردلیلی یه یچزی نخورم ، خوشم نیاد یا اون لحظه زیاد دلم نخواد ، با خنده میگه بخور نترس چاق نمیشی

قبلا که چاق بودم میرفتیم خونشون میگفت بیا برو رو تراز ببینم چندکیلویی خیکی😐 و..

الان به مامانم تیکه میپرونه

(۶ ساله برادرمو از دست دادم ، مامانم بعد اون اتفاق قرص مصرف میکنه و باعث چاقیش شده) البته چاقم نیست کلا ۷ کیلو اضافه وزن داره . 

یکی از فامیلای بابام مرده دیشب رفتن خونه یکی از بچه هاش که تو شهرمونه....بعد عمم بوده رفته پیش مامانم نشسته گفته سلطنت چقدر بدقواره و خیکی شدی😒

دلم میخواد تیکه تیکه ش کنم😒 اخه ادم اینقدر کم شعور

خب اصلا به تو چه😪

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه 

چجوری نمیترسن یکی دلش بشکنه 

دنیا و اخرتشون پودر میشه 

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چی میگی.یک جمله یادت میدم بگو.حتما مادرت مظلومه ک این میگه.بگو مسائل زندگی ما ب گسی مربوط نیست لطفا دخالت نکنید.

من باردار نمیشم خواهرم یکی دیر ازدواج کرد ی خواهرم مجرد.عمه هر هفته میومد مریم بچه نداره بچه دار نمیشه.چرا اون خواهر شوهر نمیکنه.من نوه مو میخوام شوهر بدم هنوز شما مجردین

ب بابام گفتم بابا زنها ماهی یکبار تخم میذارن.منظورم آزاد سازی تخمکه .نه هفته ای و عمه میپرسه.بعد ی خواهری دارم رک هست بهش گفتم عمه اومد اون جمله رو بگو.اونم گفته بود تو مسائل خصوصی دیگران دخالت نکنید.دیکه همون شد عمه زر بزنه.

میفهمم چی میگی.یک جمله یادت میدم بگو.حتما مادرت مظلومه ک این میگه.بگو مسائل زندگی ما ب گسی مربوط نیس ...

انگ بیتربیتی بهم میزنه

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه