دخترآفتاب۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 802 عنوان خون زیاد🩸 147 بازدید | 26 پست خانما من دیروز پری شدم«ببخشیدا» و خون زیادی ازم میره اما لخته مانند نیستن خون شفاف هس انگار چاقو خوردم و درد دارم قسمت کمر و پا و پایین شکمم.👀چیا بخورم تو این دوران ؟کسی تجربه ای داره؟کمکم کنه لطفا🙏🏻خیلی اذیت میکشم 1403/08/16 | 08:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآفتاب۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 802 و تا حالا اینقدر خون نمیرفت ازمتقریبا ۱۱ساله پریود میشم
mamane_agha_sorena عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5399 شبها، یک شب شوید دم کن بخور ، یک شب شنبلیلهدوبار انجام بده اوکی میشهسری های بعد هم بکنکاملا درست میشه اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
ayfaraz عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 23208 بزار بیاد دیواره ی رحمت کلفت شده بزار رحمت تمیز شه ، استراحت کن فقط قرص اینا هم نخور فقط تقویت کن خودتو
monamohamadi عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5728 🥲🥲من کلا دوروزشدم نمیدونم چ غلطی کنم خسته شدم ازاین شرایط😔منی ک 7روز شدید میشدم الان دوروز درحدلکه بینی میشم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
کیک2قلو عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2643 وای اسی منم پریشب خونریزی وحشتناک داشتم با دفع لخته تا صبح بعد دیگه پاک پاک شدم نمیدونم چی بود البته وقت پریودمم بود ولی فقط یک شب؟؟؟ من ماه پیش کورتاژ شدمبچه ها کسی تجربه مشابه داشته برا من؟
دخترآفتاب۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 802 شبها، یک شب شوید دم کن بخور ، یک شب شنبلیلهدوبار انجام بده اوکی میشهسری های بعد هم بکنکاملا درست میش ... خیلی ممنون♥️لطف کردین
macanband عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 3713 🥲🥲من کلا دوروزشدم نمیدونم چ غلطی کنم خسته شدم ازاین شرایط😔منی ک 7روز شدید میشدم الان دوروز درحدلک ... متاهلی؟ میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️
دخترآفتاب۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 802 🥲🥲من کلا دوروزشدم نمیدونم چ غلطی کنم خسته شدم ازاین شرایط😔منی ک 7روز شدید میشدم الان دوروز درحدلک ... خواهرمم مثل شماس و خیلی سخت پریود میشه منم بر عکسشاون برا تنبلی تخمدانش پیاز و جعفری رو میجوشونه و آبش و میخوره و رازیانه
monamohamadi عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5728 متاهلی؟ عقدم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5728 خواهرمم مثل شماس و خیلی سخت پریود میشه منم بر عکسشاون برا تنبلی تخمدانش پیاز و جعفری رو میجوشونه و آ ... من ذخیرم زیر یک نزدیک صفر اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دخترآفتاب۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 802 وای اسی منم پریشب خونریزی وحشتناک داشتم با دفع لخته تا صبح بعد دیگه پاک پاک شدم نمیدونم چی بود البت ... وای عزیزم چه دوران سختی رو گذروندینایشالا حالتون همیشه خوب باشه اما موقعیت شما حساس بوده ب نظرم با دکتر مشورت کنین