2777
2789

دو ماه از زایمانم میگذره بعضی رفتارای شوهرم خیلی رو مخم میره بچم یوفتایی خودشو سفت میکرد نزدیک یه ماهه قراره ببریم نوار مغزی وقت نمیکنه یکشنبه از سرکار اومده میگم بریم میگه خستم دیروز زنگ زده میگه با دوستم میریم ماشین ببینیم قبلشم ازش ناراحت بودم دکتر هم همون حاییه که اینا میخواستن برن گفتم مارم ببرین دکتر گف بذار خبر بدم بهت اومده میگه نشدا شمام برین گفتم چرا میگه دوستم میگه من معذب میشم میگه گف شما برین دکتر گفتم نه دیگه واجب نیس 😐 منم گفتم اره ماشین اون واجبتره خب و باز دعوا 

منم یه متن بلند بالا نوشتم از همه چیزایی که بابتش ناراحت بودم و بهش گفتم اگه حرفی داری تایپ کن نمیخوام بحث کنم اونم دیده و جوابم نداده 🤐 هعی دلم میخواد بترکه کاش بچه بی گناهو نمیاوردم فک میکردم زندگیمون خوشه نگو میشه بعد بچه هم اختلاف پیدا بشه

بچت کولیک داره یا کمی دل درده نکران نباش خودشو سفت میکنه

نوزادا اولش اینجورین

شوهرت یه کم ریلکسه ولی شماهم تازه زایمان کردی هورمونات تا دوسالگی بچه نامیزونه ، ب دل نگیر

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر اعصاب بچه رو نداری ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچت تو پیر و دایم المریض بشی ، بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب لطفشونه ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

قربونت برم الان بخاطر زایمان حساس و زود رنج شدی هورمونهات تنظیم نیستن ب خودت مسلط باش درارامش باهاش صبت کن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه با مادرت یا خواهری کسی بچه ارو فعلا دکتر ببری... یکم با همسرت سر سنگین شو.. اگر حرفی داری رودرو بزن اونا که حوصله خوندن متن بلند و. جواب و تایپ ندارن بهتره رودرو حرفاتو بزنی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بچت کولیک داره یا کمی دل درده نکران نباش خودشو سفت میکنهنوزادا اولش اینجورینشوهرت یه کم ریلکسه ولی ش ...

اخه فقط سفت کردن نبود دستاشو میبرد بالا قرمز میشد چشاشم میلرزید دکتر مغزواعصاب کودکان بردم گف فک نکنم مشکل خاصی باشه ولی حتما برا نوار مغزی بیارینش

خب اینهمه میگن بعد زایمان حواستون باشه حتی یه جواب نداده به پیامم

اخه فقط سفت کردن نبود دستاشو میبرد بالا قرمز میشد چشاشم میلرزید دکتر مغزواعصاب کودکان بردم گف فک نکن ...

مردا  ک خبرشون هیچوقت  هیچی سرشون نمیشع، درک ندارن

هیچوقت دیگه پیام بلند نده ، اصن حوصلشو ندارن

با مادری هاهری یا اسنپ برو

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر اعصاب بچه رو نداری ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچت تو پیر و دایم المریض بشی ، بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب لطفشونه ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

قربونت برم الان بخاطر زایمان حساس و زود رنج شدی هورمونهات تنظیم نیستن ب خودت مسلط باش درارامش باهاش ...

من غلط کنم دیگه حرف بزنم باهاش یه جواب نداده انقد دلم پره شب و روزم شده گریه یواشکی دیشب اومده بچه بی تابی میکرد دیدم غرزد سر بچه برش داشتم گرف خوابید بیشعور سه ساعت نق زد خواب بود نمیگه حداقل بیام نگهش دارم اینم خسته میشه از خانوادش دوره به جایی رسیدم با گریه بچه گریه میکردم

کلا مردا سر بچه اول خیلی بی درکن بعدم اکثرا مردا از دکتر رفتن بدشون میاد من همیشه بچمو با مامانم میبردم الانم خودم تنهایی اگر سرما بخوره میبرم شوهر من حتی خودشم ب زووور می‌ره دکتر اینقدر من باید بگم داری میمیری ی دکتر برو از آخر میره

من غلط کنم دیگه حرف بزنم باهاش یه جواب نداده انقد دلم پره شب و روزم شده گریه یواشکی دیشب اومده بچه ب ...

وای چقد نفهمه واقعا حیف برا بعضی مردا از جونت بگذری بچه بیاری

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

نمیشه با مادرت یا خواهری کسی بچه ارو فعلا دکتر ببری... یکم با همسرت سر سنگین شو.. اگر حرفی داری رودر ...

مامانم دوره ازم اون سری گفتم یذار یه روز بمونم خونه اونا با بابام ببریم گف نه خودمون میبریم

ببین حرف میزنم مثلا الان یه چیزی گفته دو دیقه بعد میگه من کی همچین حرفی زدم یا یهو عصبی میشه منم اعصابم نمیکشه

مردا ک خبرشون هیچوقت هیچی سرشون نمیشع، درک ندارنهیچوقت دیگه پیام بلند نده ، اصن حوصلشو ندارنبا ماد ...

گف بچه هیچیش نیس اصا نمیبریم گفتم خودم میبرم امروزم میبریم واکسن بزنیم😭😭😭 باید هفته بعد یه فکری. بکنم

مامانم دوره ازم اون سری گفتم یذار یه روز بمونم خونه اونا با بابام ببریم گف نه خودمون میبریمببین حرف ...

احتمالا بچه خودشو سفت میکنه دل درد یا کولیک داره ببر یه دکتر اطفال یاهمون  بپرسی بهت میگن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
کلا مردا سر بچه اول خیلی بی درکن بعدم اکثرا مردا از دکتر رفتن بدشون میاد من همیشه بچمو با مامانم میب ...

نه بابا این انقد این ور اون ورش درد میکرد همش دکتر بودیم برا خودش اونجوری نیس ولی انگار میگه من هرکاری کنم تو هیچی نگو

وای چقد نفهمه واقعا حیف برا بعضی مردا از جونت بگذری بچه بیاری

هیییی قربون بچم برم انقد دلم میسوزه براش بااین وضعیت شیر میدم خیلی عذاب وجدانشو دارم

احتمالا بچه خودشو سفت میکنه دل درد یا کولیک داره ببر یه دکتر اطفال یاهمون بپرسی بهت میگن.

عزیزم بردم دگتر خودش گف ببر مغزواعصاب اونم بردم گف باید بیاری واسه نوارمغزی که اونم گف باید ساعت ۴ اینجا باشی شربت بدیم بچه بخوابه