2777
2789
عنوان

از مادربزرگم حس خیلی بدی میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 43 پست

مادرایی که به هر دلیل انتخاب میکنن یا محبورمیشن بچه روول کنن دیگه هیچوقت نباید به زندگی اون بچه برگردن تجربه ثابت کرده بیشتر وقتا این برگشت ناخوشاینده مثل عضو پیوندی یا مصنوعی پس زده شده میشن واسه هم روان همو ازار میدن با اینکه نمیخوان 

دیدم که میگم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

قشنگم تقریبا اکثر پیرزنا تکون میخوری عین🦉 نگات میکنن

من این چند روز اصلا سعی میکنم از اتاقم بیرون نرم به بهونه درس و ... چون سر سفره حتی لقمه هامم میشمره انگار

کاربری دست دو نفره :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیری تو 😂😂😂

کوفته 

ااخه اسی بیچاره رو تصورش کردم بخاد بره تا دسشویی و بیاد بیرون میشینه ب رفتن و اومدنش زل میزنه،یا بخاد ی چیزی بخوره خیره میشه 

هر بار این درو محکم ببند برو

مادرشوهر من چرا نگاه نمیکنه برام سواله؟😆 حس میکنم از قصد اینجوری میکنه حواسم نیست نگاه میکنه😁

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
مادرایی که به هر دلیل انتخاب میکنن یا محبورمیشن بچه روول کنن دیگه هیچوقت نباید به زندگی اون بچه برگر ...

دقیقا همینجوریه

مامانمم میگه فقط برای این بهش خوبی میکنم که ثوابش برسه به نامادریش که بزرگش کرده 

حق داری منم دقیقا این تجربه رو دارم البته نسبت به مادربزرگم نه دو سه نفر دیگه . اما چاره ای نیست باید صبر کرد . نمیدونم چرا مامان ها با ما بد رفتاری میکنن منم تو اون زمان از اون آدما متنفر بودم و از وقتی می‌فهمیدم میخان بیان تا وقتی میرفتن استرس داشتم و ناراحت بودم وقتی میرفتن خوشحال ترین بودم . 

بابام یه خاله داشت خیلییی پولدار بود زن خان بوده اما بچه نداشت . تنها تصویر پیرزن بداخلاقی ک یادمه اونه .همیشه مینشست ببخشید همش با تف لباشو خیس میکرد لباش غنچه بود هی تف میداد بیرون دوباره میبرد تو مثل بچه ها😫😫🤧😂😂 بعد ماها که بازی میکردیم دعوا میکرد . کلا اعصاب بچه نداشت 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

حق داری منم دقیقا این تجربه رو دارم البته نسبت به مادربزرگم نه دو سه نفر دیگه . اما چاره ای نیست بای ...

وای اره الان اشکم میخواد در بیاد که از دانشگاه که برگردم باید باز این حجم استرس و خشم و عصبانی بودن و زل زدن های این زن رو تحمل کنم

مادربزرگ من یک ماه می اومد خونمون دعوا مینداخت ما رو هم فحش میداد میرفت الان گور ب گور شدراحت شدیم😂 الان پولاشو عموم داره میخوره خیر نبینن بچه های عموم👹👺💀☠️

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

مادرایی که به هر دلیل انتخاب میکنن یا محبورمیشن بچه روول کنن دیگه هیچوقت نباید به زندگی اون بچه برگر ...

دوست من کلا پیش مادربزرگش بزرگ شده بود تا ۲۵ سالگی . انگار قبلا ک خونه مادر بزرگش زندگی میکردن خیلی وابسته ی مادر بزرگه بوده بعدها ک پدرش خونه جدا گرفته این باهاشون نرفته هرکار کردن

خلاصه با اون بزرگ شد اما همیشه اونو مادرش میدونست .مادر خودشم مامان صدا میزد اما اون فوت کرد خیلی دختره ناراحت بود سر مادر خودش اون همه ناراحت نبود 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مادربزرگ من یک ماه می اومد خونمون دعوا مینداخت ما رو هم فحش میداد میرفت الان گور ب گور شدراحت شدیم😂 ...

مادربزرگ پدری منم کم از این مامان بزرگه نداشت

کلا شانس نیاوردم انگار😂