2777
2789
عنوان

از مادربزرگم حس خیلی بدی میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 43 پست
پدر بزرگت هم مقصر ک طلاق داده

قدیم خر تو خر بود یهو پدر شوهرت برادر شوهرت میبردن تا شوهرت خبر دار بشه طلاقت میدادن 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

نمیدونم من خودم پدربزرگمو اصلا یادم نمیاد ولی فک میکنم با این مادری که دارم میبینم ، مامان من خوشبخت ...

یه مادر هر چقدر بد حقش نیست بچه دو ماهشو بگیرن بدن کس دیگه بزرگ کنه و خونی که به دلش شده نادیده گرفته بشه برام رفتار مادرتون عجیب نیست چون از مادرش دلخوره که چرا اونا رها کرده اما آیا مادربزرگتون چاره‌ی دیگه‌ای داشته.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مادر هر چقدر بد حقش نیست بچه دو ماهشو بگیرن بدن کس دیگه بزرگ کنه و خونی که به دلش شده نادیده گرفت ...

نه چاره ای نداشته اما الان هم دیدنش مثل تازه شدن یه زخم قدیمیه و فارغ از اینکه اونا چه حسی دارن ، من یکی که این چند روز زندگیم جهنم شده

کاربری دست دو نفره :)

مادرت و درک میکنم آدم همش حس غذای وجدان داره توام با خشم خیلی بده منم مادرم طلاق گرفت هم ما رو بدبخت کرد هم خودش و تازه گیر یه زن بابای شیطان صفت افتادیم باز خوبه زن بابای مادرت خوب بوده

نه چاره ای نداشته اما الان هم دیدنش مثل تازه شدن یه زخم قدیمیه و فارغ از اینکه اونا چه حسی دارن ، من ...

اسی یکم مهربون باش با مادربزرگت 

اولا که پیرزن پیرمردا ناتوان هستند برای همین زل می‌زنند به جوونا خوششون میاد از توانایی اونا و کیف میکنند

دوما مادر بزرگت همش بهت نگاه میکنه تا با تو ارتباط بگیره اما تو و مادرت اینقدر سرد هستید که زبونش باز نمیشه فقط در حد نگاه میمونه 

یکم باهاش حرف بزن باهاش مهربون باش کینه های قدیمی رو فراموش کن کینه هایی که واقعا به تو مربوط نمیشه عزیزم 

نه چاره ای نداشته اما الان هم دیدنش مثل تازه شدن یه زخم قدیمیه و فارغ از اینکه اونا چه حسی دارن ، من ...

خودتونو جاش بذارید دلیل این که میاد خونتون فقط زل زدن به شماست تا چیزی که ازش به خاطر ظلم پدربزگتون محروم شده رو با تمام وجود درک کنه جای شما بودم سعی می‌کرد ولو اگه شده به صورت مصنوعی بهش اجازه بدم منو به جای جونی دخترش بغل کنه یا ببوسه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خودتونو جاش بذارید دلیل این که میاد خونتون فقط زل زدن به شماست تا چیزی که ازش به خاطر ظلم پدربزگتون ...

آخه اصلا محبتی نداره نسبت بهمون

مامانم خیلی گرم میگیره و مهربونه باهاش ولی من واضحا حس میکنم منو نوش نمیدونه و مثل بقیه نوه هایش نمی‌بینه. یا حتی با مامانم مثل بچه های دیگش نیست

اسی یکم مهربون باش با مادربزرگت اولا که پیرزن پیرمردا ناتوان هستند برای همین زل می‌زنند به جوونا خوش ...

من که کینه ای نسبت به گذشته ندارم عزیزم و مامانم هم خیلی گرم میگیره باهاش و مهربونه باهاش

منتها چون من کاملا مامانمو میشناسم میفهما از درون ناراحت و عصبیه و رفتارش هم با من عوض شده

بخاطر همین که جو زندگی برای من متشنج شده حس خوب از اومدن مادربزرگم ندارم

ولی به هر حال سعی میکنم خوب باشم که خاطره بد ازمون نمونه

من که کینه ای نسبت به گذشته ندارم عزیزم و مامانم هم خیلی گرم میگیره باهاش و مهربونه باهاشمنتها چون م ...

آفرین دختر خوب 

به جوری رفتار کن که بعدا تو دل خودت حسرت نمونه عزیزم 

خدا نکرده  بعدا بعد از فوتش  هی نگی به خودت  کاش مهربونتر بودم باهاش 

تو الان باید به مامانت هم کمک کنی تا اون هم بتونه مادرشو ببخشه عزیزم 

روزی که مامانت مادرش رو ببخشه به آرامش میرسه 

مامانت در ظاهر اونو بخشیده اما در باطن نه 

بخشش باید قلبی باشه نه زبونی عزیزم