2777
2789

بله دوبار

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر بقایا سقط؟بعدش اقدام کردین

من ی بار تو۶هفته رشد جنین متوقف شد رفتن بیماریتان مستقیم کورتاژ 

ی بارم ۸هفته.

دیگه خیالم راحت بود رفتم گورتاژ بقایا نمونده

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من اسفند سال ۴۰۱ کورتاژ شدم سال ۴۰۳ دخترم به دنیا اومد

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

آره عزیزم،الان تو بیمارستانم،بچه دومم امروز دنیا اومد

ای جانم خداحفظش کنه مبارک باشه عزیزم ان شاالله خوش پاقدم باشه. شما کورتاژ کردین چند ماه بعدش حامله شدین. کورتاژتون بخاطر چی بود.بعدش رعایت کردین استراحت میکردین

خداحفظش کنه.بعد کورتاژ چه چیزایی رو رعایت میکردی

هیچی یعنی من چون تنبلی تخمدان داشتم چند ماه بعد کورتاژم همزمان با دارو درمانی پیاده روی میکردم چیزای گرم می‌خوردم شکممو با روغن سیاهدانه ماساژ میدادم البته این کارو دوسه ماه انجام دادم بعدش باردار شدن کلا تا هفت هشت ماه به غیر از دکتر رفتن کار دیگه ای نمیکردم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

این چیه

ببین فکر کن یه غذایی تو قابلمه درست کردی ته گرفته ،حالا هی با قاشق میکشی ته قابلمه تا تمیزش کنی، حسی ک من اون لحظه داشتم همین بود، نمیدونم با چی ولی من حس میکردم داره با قاشق رحممو میخراشه، بشدت هم دردناک بود،جیغ میزدم و لگد میزدم ب دکتر ولی همه بقایا رو از رحمم کند،خدا خیرش بده

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌