سپینو مدیر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 1966 عنوان قرص بیسموت و مترونیدازول واسه برطرف شدن بوی دهان کسی استفاده کرده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 35852 بازدید | 80 پست .. ممنون میشم واسه شادی روح مامانم صلوات بفرستین 1396/08/24 | 19:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیزززززز۹۸ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 9042 ان شاالله به لطف خدا و این ماه عزیز جواب میگیری .حتما منتظر خبرت هستم گلم. جواب گرفتی برام دعا کن. حتما عزیزم یسوال من میتونم همه رو باهم بخورم قرصارو یا مث شمابین هرکدوم فاصله نیم ساعتی بزارم ؟ ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
اللههی عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 21 حتما عزیزم یسوال من میتونم همه رو باهم بخورم قرصارو یا مث شمابین هرکدوم فاصله نیم ساعتی بزارم ؟ راستش نمیدونم گلم .
دنیزززززز۹۸ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 9042 راستش نمیدونم گلم . اشکال ندارع ممنون گلی خیلی اذیتت کردم ببخش ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
اللههی عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 21 اشکال ندارع ممنون گلی خیلی اذیتت کردم ببخش خواهش میکنم عزیز دلم به امید شفای عاجل .این روزها برات دعا میکنم که شما هم مثل من از شر این بیماری لاعلاج خلاص بشی.بد کوفتیه
دنیزززززز۹۸ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 9042 خواهش میکنم عزیز دلم به امید شفای عاجل .این روزها برات دعا میکنم که شما هم مثل من از شر این بیماری ل ... قربونت برم خدا بهترینهارو نصیبت کنه 🌹🌹🌹🙏گلم یسوال شما پرهیز غذایی ام داشتی ؟؟ ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
اللههی عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 21 قربونت برم خدا بهترینهارو نصیبت کنه 🌹🌹🌹🙏گلم یسوال شما پرهیز غذایی ام داشتی ؟؟ نه اصلا دکتر بهم پرهیز خاصی نداد ولی خودم چیزهای ترش و اسیدی مثل لیمو ترش و ترشی و میوه های ترش نمیخوردم که اسید معده رو زیاد نکنه .بین غذا و بعد از غدا هم تا ۲ ساعت آب نمیخوردم .بعد از غذا هم دراز نمیکشیدم که ریفلاکس نشم.
دنیزززززز۹۸ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 9042 نه اصلا دکتر بهم پرهیز خاصی نداد ولی خودم چیزهای ترش و اسیدی مثل لیمو ترش و ترشی و میوه های ترش نمیخ ... براخوردن قرص ک آب میخوردی بلافاصله بعد از صبحانه ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
دنیزززززز۹۸ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 9042 براخوردن قرص ک آب میخوردی بلافاصله بعد از صبحانه باور کن سوال آخر شرمندتم شدم 😅😅😅مترونیدازول 250بود درسه؟؟ ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
اللههی عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 21 باور کن سوال آخر شرمندتم شدم 😅😅😅مترونیدازول 250بود درسه؟؟ اشکال نداره گلم .بله مترونیدازول ۲۵۰ هست و اینکه بله بعد از صبحانه با هر قرص حتما یک لیوان آب باید بخورید.بدون آب که نمیشه قرص خورد .
دنیزززززز۹۸ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 9042 اشکال نداره گلم .بله مترونیدازول ۲۵۰ هست و اینکه بله بعد از صبحانه با هر قرص حتما یک لیوان آب باید ب ... اوکی ممنون عزیزم قربون مهربونیت بشم خیییلی 🙏🌹🌸 ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
دنیزززززز۹۸ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 9042 اشکال نداره گلم .بله مترونیدازول ۲۵۰ هست و اینکه بله بعد از صبحانه با هر قرص حتما یک لیوان آب باید ب ... سلام گلم یسوال ببخشید من بعضی موقعه هایه نیم ساعت تایم خوردن قرصا اینور اونور شده یا ده دقیقه اینا بنظرت اشکال داره؟ ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
اللههی عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 21 سلام گلم یسوال ببخشید من بعضی موقعه هایه نیم ساعت تایم خوردن قرصا اینور اونور شده یا ده دقیقه اینا ب ... سلام عزیزم .نه هیچ اشکالی نداره.در چه وضعیتی گلم؟از درمانت راضی هستی؟هنوز داروهات تموم نشده؟
دنیزززززز۹۸ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 9042 سلام عزیزم .نه هیچ اشکالی نداره.در چه وضعیتی گلم؟از درمانت راضی هستی؟هنوز داروهات تموم نشده؟ فردا دیگه میشه یه ماه و پنج روز بنظرت بازم ادامه بدم میترسم کنار بزارم برگرده خداروشکر کامل خوبه ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
اللههی عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 21 فردا دیگه میشه یه ماه و پنج روز بنظرت بازم ادامه بدم میترسم کنار بزارم برگرده خداروشکر کامل خوبه نه عزیزم لازم نیست ادامه بدی .دوره رو کامل انجام دادی .اصلا نگران نباش خیالت راحت راحت دیگه برنمیگرده .من که کلا راحت شدم الهی شکر .یادت نره برام دعا کنی .برای دخترم دعا کن زایمان داره .آن شاالله خودش و بچش صحیح و سالم باشند.
اللههی عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 21 نه عزیزم لازم نیست ادامه بدی .دوره رو کامل انجام دادی .اصلا نگران نباش خیالت راحت راحت دیگه برنمیگرد ... ان شاالله به لطف و توکل بر خدا شفای عاجل گرفتی و تا همیشه از این بیماری رها شدی.