2777
2789
عزیزم من هم با مشکل بوی بد دهان سالها در گیر بودم بعد از ۳۵ سال یه تاپیک توی همین نی نی سایت خوندم و ...

گلم نمیشه همه رو باهم بخورم مثلا بیسموت مترونیدازول آموکسی سیلین نیم ساعت بین هر کدوم فاصله نباشه

آخه میگن برامیکروب بهتره همه رو باهم خورد چون مقاوم میکروب 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من هم با مشکل بوی بد دهان سالها در گیر بودم بعد از ۳۵ سال یه تاپیک توی همین نی نی سایت خوندم و ...

عزیزم چن سال راحت شدی 

و اینکه علایمتون چی بود؟؟؟

من بوی بد دهان و سفیدی و بار زبان مخصوصا خشکیو طعم بد دهان دارم

یکم بالاتر .قبل از اینکه بهتون بگم تاپیکم رو بخونید.

گلم لطفاااا جواب سوالای بالامو بده خیییلی مهم برام فدات

شما همون روز اول بوی دهنت رفع شد با داروها ؟؟

من امروز همینا و شروع کردم و بو کامل رفع شده 

اما یه دوره سه هفته تو چن ماه پیش خوردم همه اینارو جز بیسموت ک بجاش کلاریترومایسین خوردم 

ولی بعد دارو برگشت

عزیزم چن سال راحت شدی و اینکه علایمتون چی بود؟؟؟ من بوی بد دهان و سفیدی و بار زبان مخصوصا خشکیو طعم ...

راستش من اولین بار که دکتر متخصص گوارش رفتم همه این داروها رو با همین دستور مصرف بهم داد ولی به مدت دو هفته که بعد از اون حدودا ۵۰ درصد بوی بد کمتر شد ولی کامل از بین نرفت .ولی بعد از دیدن اون تاپیک دوباره دو هفته داروها رو استفاده کردم .و الهی شکر تا بحال یه همچین حال خوبی رو تجربه نکرده بودم .و الان ۲ ماه هست که راحت شدم .حتی صبح ناشتا هم بویی حس نمیکنم .ولی تو اون تاپیک گفته بودن الان ۲ ساله که اصلا دیگه بو برنگشته .من به این سن هزار راه نرفته رو رفته بودم ولی هیچ نتیجه ایی ندیده بودم هیچ که بدترم میشدم .از خجالت میمردم و زنده میشدم.

راستش من اولین بار که دکتر متخصص گوارش رفتم همه این داروها رو با همین دستور مصرف بهم داد ولی به مدت ...

میگم علایم شما چیا بود 

من زبانم سفیده بو و بد مزگی و مخصوصا خشکی دهان دارم

عزیزم چن سال راحت شدی و اینکه علایمتون چی بود؟؟؟ من بوی بد دهان و سفیدی و بار زبان مخصوصا خشکیو طعم ...

علائم من اینطوری بود که هر چی مسواک میزدم .دهانشویه میزدم .آب نمک میکردم .با جوش شیرین و سرکه دهنم رو میشستم .حتی بعد از خوردن غذا هم بوی بد از دهانم میومد .زبانم هم سفیده و بار داره .الانم که خوب شدم زبانم تغییری نکرده.طب سنتی رفتم ۴ .۵ میلیون خرج کردم هیچ تاثیری ندیدم

علائم من اینطوری بود که هر چی مسواک میزدم .دهانشویه میزدم .آب نمک میکردم .با جوش شیرین و سرکه دهنم ر ...

آها پس خشکی دهان نداشتی 

گلم شرمنده زیاد سوال کردم چنتا بالا بی‌جواب لطفا جوابمو بده خداخیرت بده

گلم لطفاااا جواب سوالای بالامو بده خیییلی مهم برام فداتشما همون روز اول بوی دهنت رفع شد با داروها ؟؟ ...

عزیزم همون روز اول که نه .بعد از چند روز مصرف بویی حس نکردم .بیسموت برای زخم معده هست و دیواره معده رو که از عفونت ملتهب شده درمان میکنه