2777
2789

شوهرم نیومد همیشه دیر میاد یا تو سه سال با هم یه بار فیلم دیدیم یا سالی یه بار گردش میریم پول تو جیبی نمیده تولدم واسش مهم نیست سالگرد عقد عروسی هم نمیگیریم  حتی یه کیک کوچک تا حالا باهم کنسرت سینما نرفتیم  سالی یکی دوبار رستوران میریم خونه مستقلی که میخواستم هم ندارم  بهم حق  گرفتن گواهینامه نمیده  زیاد جایی نمیرم یه جا هم بخوام برام از دماغم در میاره زهرم میکنه  ازدواج من اینه  خانمای متاهل شما بگین اینم بگم هر چی هم تو خونش زحمت بکشی به چشمش نمیاد تو بچه داریم کمکم نمیکنه  ازادیم ندارم حتی برم سوپر مارکت  

بخونین فک نکنین همه اونای که ازدواجکردن دارن کیف میکنن می‌گردن خوشن نظراتتون میخونم 

دوست من بابت شرایطتت ناراحت شدم کاش میشد جوری این شرایط رو عوض کنی .

اما درست نیست که هرچیزی رو جمع ببنید چون هرکسی دلیلی برای ازدواجش داره . شاید یکی خوب و یکی بد اونم باید همون شرایط رو بسنجی که داری با کی وارد رابطه و زندگی میشی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من بابت شرایطتت ناراحت شدم کاش میشد جوری این شرایط رو عوض کنی .اما درست نیست که هرچیزی رو جمع ب ...

جمع نمی‌بندم ول زندگی منی که شوهرم خیانت نمیکنه  معتاد نیست اینجوره ببین اونای که زندگیشون اونجوره وضعشون چه طوره فقط دلم میخواد آنقدر نگران ازدواجشون نباشن 

جمع نمی‌بندم ول زندگی منی که شوهرم خیانت نمیکنه معتاد نیست اینجوره ببین اونای که زندگیشون اونجوره و ...

فدات بشم میفهمم چی میگی 

دور اطراف منم کم نیستن کسایی که اوضاع ازدواجشون که البته اونا هیچکدوم به انتخاب خودشون نبوده و زندگیشون جهنمه.

من متاسفانه شرایطم الان جوریه که میدونی نمیتونم واقعا با خانوادم زندگی کنم دوس دارم ازدواج کنم میدونی اینارو میبینم واقعا سرخورده میشم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

فدات بشم میفهمم چی میگی دور اطراف منم کم نیستن کسایی که اوضاع ازدواجشون که البته اونا هیچکدوم به انت ...

خدا نکنه گلم  

درکت میکنم که چی میگی چون خودم تو خانواده  ی بزرگ نشدم که راحتی آسایش داشته باشم  قبل ازدواجم   همیشه نگرانی ناراحتی . دعوا 

خدا نکنه گلم درکت میکنم که چی میگی چون خودم تو خانواده ی بزرگ نشدم که راحتی آسایش داشته باشم قبل ...

اره روی منم فشار روانی خیلی زیادیه نه اینکه بگم یکی دو ساله 

خیلی وقته از بچگیم 

واسه همین میگم ازدواج کنم چون میگم من یکم دیگه بمونم حتما یه دردی میگیرم که هیچوقت قابل درمان نباشه 

همین الان تو گلوم باور کن یه غده شده اصلا نمیتونم خوب نفس بکشم یا آب دهنمو قورت بدم یکمم استرسی میشم یا غصه میخورم سریع ورم میکنه . چی بگم زندگیه دیگه همچیزش سر و ته

اره روی منم فشار روانی خیلی زیادیه نه اینکه بگم یکی دو ساله خیلی وقته از بچگیم واسه همین میگم ازدواج ...

کاش نزدیک بودی از بچگیم تا الان بهت  میگفتم چه فشار روانی به قول خودت کشیدم ولی باور میکنی هنوزم راحت نیستم میرم میبینم می‌شنوم که تمومی نداره این نارحتی نگرانیا خانوادمم فکرم میمونه پیششون که دعوا نکنن بلای سرشون نیاد کلا هیچ وقت از سمت خانوادم راحت نبودم ولی عزیزم   از خدا میخوام با چشمای که الان با حرف با یاد آوری گذشته تو چشمام جمع شده آن شالله یه ازدواج خوب سالم  داشته باشی 

کاش نزدیک بودی از بچگیم تا الان بهت میگفتم چه فشار روانی به قول خودت کشیدم ولی باور میکنی هنوزم راح ...

مرسی امیدوارم توام زندگیت خوب بشه 

باور کن منم همینم با اینکه اهمیت زیادی ندارم برای خانوادم ولی بازم همش نگرانشونم غصع میخورم واسشون چی بگم