2777
2789
عنوان

چجوری شوهراتونو میترسونین

1124 بازدید | 78 پست

لطفا حاشیه نرین چیکار کردین ازتون حساب میبره؟شوهر من اصلا حساب نمیبره تاالان بیرونه زنگ میزنم رد میکنه.یا با زن میره نمیدونم چه غلطایی میکنه و نمیترسه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

شوهر باید فقط عاشق باشه وگرنه هیچ مردی از زنش نمیترسه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مردها از زن سلیطه میترسن،،باید خودت رو سلیطه و بیشرف نشون بدی

دقیقا شوهر منم اولش فکر میکرد من اوسکلم ن پول میداد ن محل

چن بار آبروو براش نزاشتم پیش خانوادش تا آدم شد

همه مردها از زن سلیطه میترسن،،باید خودت رو سلیطه و بیشرف نشون بدی

سلیطه میشم اهمیت نمیده دیگه میگه برو وسط کوچه بزن به ک.ت و هوار کن دراینحد

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

گربه رو دم حجله کشتم با اینکه خودم ازش خواستگاری کرذم و بعد ۵ سال جواب مثبت داد

ولی الان خیلی حساب میبره

من خودمو مستقل نشون دادم تو همه کار با اینکه شاغل نیستم

روابط اجتماعیم عالیه

میدونه با اینکه عاشقشم وابستش نیستم

کتاب زنان زیرک رو تو تلگرام سرچ و دانلود کن بخون

حاضر جوابم هر چی شد همیشه جواب خودشو خونوادشو دادم نذاشتم برسه ب بعد ک بگن مامانش زیرپاش نشسته و...

میدونه هر تصمیمی بگرم عمل میکنم هر حرفی بزنم روش وایسادم

همیشه صادق بودم باهاش

وای بحالش دروغ بگه بهم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اتفاقا زیاد دیدم میترسننننعاشقی کجا بود الان

منم باهات موافقم دیدم عاشق نیستن ولی میترسن و اگه حتی خیانت کنن احتیاط میکنن تا زنه نفهمه مال من نه.

چون میدونه حوصله کش دادن بحث و دعوا رو ندارم

اتفاقا زیاد دیدم میترسننننعاشقی کجا بود الان

مثلا زنه میخواد چ غلط خاصی بکنه ک شوهرش میترسه ازش؟ 

همه اونا تو ظاهر بری تو زندگیشون زنه هیچ گهی نیست 

طرف میشناسم تو عروسی بودیم کم مونده بود پای زنشو بلیسه مث ملکه ها باش رفتار میکرد همزمانم تو باغ با زیدش دیدمش🤷

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
گربه رو دم حجله کشتم با اینکه خودم ازش خواستگاری کرذم و بعد ۵ سال جواب مثبت دادولی الان خیلی حساب می ...

کتابو خوندم قبلا.

اگه دروغ بگه چکارش میکنی

دقیقا شوهر منم اولش فکر میکرد من اوسکلم ن پول میداد ن محلچن بار آبروو براش نزاشتم پیش خانوادش تا آدم ...

عزیزم چجوری براش آبرو نذاشتی تا منم بکنم