2777
2789
عنوان

چجوری شوهراتونو میترسونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 78 پست
کتابو خوندم قبلا.اگه دروغ بگه چکارش میکنی

یدفه فقط خونه بابام بودم زنگ زدم بیاد دنبالم

گفت تو راهم صدای قفل کردن در خونه روشنیدم

تا اومدجلو مامانم خفتش دادم گفتم چرا دروغ میگی بین راهم گفتم  خط قرمزم دروغه

یعنی از این چیزا ساده نمیگذرم

با اینکه راننده‌م خودم و ماشین ب نام خودمع

هر جا برم خودش منو میبره برمیگردونه

ی جاهایی دیگه نباید همه کارو خودت بکنی ک مرد بره پی زندگی و خوشی خودش

از ی ور هم ماهی دوماهی ی شب با دوستاش میره بیرون من میرم خونه بابام ساعت ۱۱ شب زنگ میزنم میگم بقیه خوابشون میاد زشته بیا 

میاد فوری

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چجوری براش آبرو نذاشتی تا منم بکنم

ببین مثلا یه مدت هر کاری میکردم پول نمیداد 

یه شب یه دعوا کوچولو باهاش کردم زنگ زدم ب مادرشوهرم گفتم پسرت میخاد منو بزنه 

مادرشوهرم رفته بود یه شهر دیگه خونه نبود اونم سریع زنگ زد خواهرشوهرم اومد خونمون جلوی خواهرشوهرم و شوهرش 

شرف براش نذاشتم 

گفتم این آقاا کارت هاش پر پوله اما ب من نمیده منو دکتر نمیبره برام لباس خوب نمیخره از صب تا شب سرکاره درآمد داره خلاصههههه زبونمو ۳ متر کردم وقتی اعصابم خرد میشه نمیتونم سکوت کنم 

از اون ب بعد آدم شد 

عزیزم چجوری براش آبرو نذاشتی تا منم بکنم

بی ابرو کردن مرد فقط حرمتا رو از بین میبره

میخوای ب خونوادش بگو باهاش حرف بزنن جوری ک نفهمه از طرف توئه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
بی ابرو کردن مرد فقط حرمتا رو از بین میبرهمیخوای ب خونوادش بگو باهاش حرف بزنن جوری ک نفهمه از طرف تو ...

این خونواده نداره باباش ۲۵ساله مرده.ننش معلوم الحاله جوریکه با شوهر خواهرزادش ریخته بود روهم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
عزیزم من نمیگم مثل من با شوهرت رفتار کن ک زندگیت خراب شه ببین قلق شوهرت چجوریه

این بشر قلق نداره شایدم من بلد نیستم پیدا کنم چون قلق شوهر سابقمم نتونستم پیدا کنم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
بچه داری؟؟

ن حامله ام خیر سرم ولی بچمم دوست نداره

😔وقتی میاد خونع رفتارش چجوریه؟؟

حرف نمیزنیم باهم