2777
2789
عنوان

چجوری شوهراتونو میترسونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 78 پست
این دیگه هیچی براش مهم نیست از چی بترسه

دقیقااااا

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
سلیطه میشم اهمیت نمیده دیگه میگه برو وسط کوچه بزن به ک.ت و هوار کن دراینحد

مردا از زن سلیطه نمیترسن ، بدشون کیاد و متنفر میشن ، باید یاد بگیری اقتدارشو حفظ کنی ، اونموقع میاد تو مشتتون ، نه که برده بشه و هرچی بگید گوش بده ، ولی خودش دلتنگتون میشه و زود میاد پیشتون، نه که به زور و جنگ و دعوا بیاد خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روتجربه میگم فقططططط جلو اینجور مردا نبایدبترسی و تهدید ب خیانت ورفتن بکنی و واقعاااا برات مهم نباش وبراخودت زندگی کنی و جوری وانمودکنی ک رد دادی  تاحساب کاربیاددسش

پسرم بهترین هدیه ی خدابوده برام مرسی خدایا

مردا فقط در صورتی که بدونن پشت و پناه دارین،بی کس نیستین‌ و اگه بدی کنن از دستتون میدن سعی میکنن ادمای خوبی باشن

وای به روزی که بفهمن وابسته این، یا جایی ندارین برین

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

بخواد بزنه،منم ی چی بر میدارم که بزنم.انقدر وحشی میشم که نزدیکم نیهد..زر مفت بزنه،زنگ میزنم ابروش و جلو بقیه میبیرم..‌انقدر داغون نیشم‌...

نبودم قبلا...الان خیلی اسیب دیدم این شکلی شدم.‌‌

از روتجربه میگم فقططططط جلو اینجور مردا نبایدبترسی و تهدید ب خیانت ورفتن بکنی و واقعاااا برات مهم نب ...

اخه پول ندارم برا خودم زندگی کنم زیر یک سقف.

اینم میگه باید بخوابی تا خرج و پول بدم تا ماه پیش بهم ماهیانه میداد از حق نگذریم ولی دیروز وقتش بود نداد

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
سلیطه بازی و اکله بازی.‌‌‌‌‌‌‌‌....خودم خیلی اسیب میبینم...‌اما فکر کنم جواب میده

اکله بازی چیه؟ ببخشید من ترک زبانم و اصطلاحات فارسی زیاد متوجه نمیشم

سلیطه بازی و اکله بازی.‌‌‌‌‌‌‌‌....خودم خیلی اسیب میبینم...‌اما فکر کنم جواب میده

منم خیلی کتک خوردم و جواب داد 

می ارزد ب اون کتکا😂🥲 البتع خدا لعنتش کنه خدا بزنتش ک منو میزد 

مردا فقط در صورتی که بدونن پشت و پناه دارین،بی کس نیستین‌ و اگه بدی کنن از دستتون میدن سعی میکنن ادم ...

همینهههههه همین.

و اینکه مطمئنه جلو چشام کسیم بیاره بکنه من حوصله کش دادن بحث و دعوا رو ندارم و هیچ غلطی نمیتونم بکنم

منم خیلی کتک خوردم و جواب داد می ارزد ب اون کتکا😂🥲 البتع خدا لعنتش کنه خدا بزنتش ک منو میزد

اقا شوهر من خیلی درشت و درازه تاحالا نزده ولی اگه بزنه باید با کاردک له شدمو از زمین بتراشن😁🥲

نمیدونم من کار خاصی نمیکنم ولی هم من هم شوهرم ،از هم حساب میبریم بخاطر ترس هم نیست شاید بخاطر دوست داشتنه که نمیخوای طرف مقابل ناراحت بشه یا زندگیمو دچار تنش بشه،سعی کن بهم نزدیک بشید با مهربونی با سیاست ،الان بیرونه زنگ نزن دعوا بجاش تو طول روز بگو دلم برات تنگ میشه شبا زود بیا خونه ،یا شبا میترسم باردارم برام خوب نیست زیاد بیرون نمون بیا پیشم شاید درست شد

مردا فقط در صورتی که بدونن پشت و پناه دارین،بی کس نیستین‌ و اگه بدی کنن از دستتون میدن سعی میکنن ادم ...

قبول دارم ولی جمله ی دومت واسه مردی که خوبه دوست داره انسانیت داره صدق نمی کنه

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید