2777
2789

مهمونی بودیم خودش گفت پیاده روی کنیم تاخونه گفتم باشه تاخواهراش گفتن ن سرد نظرش عوض شد سرم دادزد سرسفره برام غذا کشید خواهراش نگاش کردن ازترس واسه اونام کشید اونقدرفحشم دادتوراه خونه ک محبورم کردی پباده بیام گفتم خودت گعتی چرانطرت عوص شد

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده سال زندگی مشترک دارم و برای کوچکترین مسائل زندگیم خانواده شوهر دخیلن ، دیگه عادت کردم و زدم به بی‌خیالی ، واسم مهم هست و ناراحتم میشم گاهی ولی خب کاری ازم برنمیاد 

امیدم به اینه که پدر و مادرش عمر نوح که ندارن بالاخره یه روزی تموم میشه این دخالت ها 

فکر کن ما هفته پیش رفتیم شهربازی 

شوهرم زنگ زده به باباش ما رفتیم شهربازی 

باز اونجا اومدیم بیرون زنگ زده بابا ما اومدیم بیرون داریم میریم خونه 

باز رسیدیم خونمون زنگ زده ما رسیدیم خونه 

مهمون داشت میومد واسم به شوهرم گفتم سختمه غذا درست کنم ( تازه از بیمارستان مرخص شده بودم روز قبل) غذا از بیرون بیاریم,شوهرم قبول کرد ، مامانش زنگ زده میگه غذا چی درست کردید ،شوهرم گفت از بیرون میگیریم ، مامانش چی گفت نفهمیدم ،ولی شوهرم گوشی را که قطع کرد شد اسفند رو آتیش که حق نداری غذا از بیرون سفارش بدی یا بپز یا واسه غذا نگهشون ندار ( مهمونا در واقع داشتن میومدن عیادت) گفتم تو که قبول کرده بودی گفت جواب مامانما چی بدم 😐 

ده سال زندگی مشترک دارم و برای کوچکترین مسائل زندگیم خانواده شوهر دخیلن ، دیگه عادت کردم و زدم به بی ...

بخاطرشون خیلی حرف خوردم بااینکهمیدونن پسرشون مشکل داره توزندگیم دخالت میکنن

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

بخاطرشون خیلی حرف خوردم بااینکهمیدونن پسرشون مشکل داره توزندگیم دخالت میکنن

من سیاستی که به کار بردم رابطه ام با خانوادش خوبه 

مامان جون و بابا جون صداشون میزنم 

وقتی شوهرم در این حد وابسته است و روش نفوذ دارن منم واسه حفظ زندگیم مجبورم باهاشون خوب باشم 

من هر وقت کارد به استخونم میرسه از کارهای شوهرم و میفهمم دارن پرش میکنن دست به دامن خود پدر و مادرش میشم و اتفاقا همیشه هم نتیجه بخش بوده 

مثلا به مادرش میگم مامان شوهرم سرد رفتار می‌کنه تو خونه پرخاشگری می‌کنه ،به شما نگم به کی بگم ،به خانواده خودم هم بگم ذهنیتشون خراب میشه تورا خدا شما باهاش صحبت کنید ، نصیحتش کنید ،اونا هم حس قدرت برمیدارن و در صدد رفع مشکل بر میان و یکم پاشون را از زندگیم میکشن بیرون تا اختلافات ما بیشتر نشه 

من سیاستی که به کار بردم رابطه ام با خانوادش خوبه مامان جون و بابا جون صداشون میزنم وقتی شوهرم در ای ...

شوهرمن خانوادش بدترهیزم تواتیش میریزن

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊