2777
2789
عنوان

بچه ها بياين بگين ب نظرتون پشيمون ميشم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوادم حمايتم ميكنن پشتم هستن ازاين بابت سخت نميشه زندگيم اما از لحاظ جامعه اره😔سخت ميشه

اولا که هنوز عقدی میتوتی بری شناسنامت هم سفید کنی. دوما الان تو اوج دعواهاتون جامعه برات چه کمکی کرد؟ کی اومد گفت تو دردت چیه بیا کمکت کنم حلش کنم؟؟ پس به هیچ کس و هیچ چیز جز ارامش خودت فکر نکن. این نردی که تو میگی به مامانت فحش داده دیگه اگه بهشتم برات بیاره نباید باهاش زندگی کنی. زندگیت تموم شده بدون . نه بجه داری نه رابطه داشتی راحت میتونی دوباره ازدواج موفق کنی . اصلا به بعد طلاق فکر نکن. میدونم سخته اما اهمیت نده مهم خودتی فردا بچت میخواد زیر دست این بابای بددهن بزرگ شه هرچی شد فحش بده ؟؟؟

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

متاسفانه رابطه داشتم😔

بازم همین که بچه نداری ده هیچ جلویی. آدمی که بچه داره حتی بعد طلاقم زندگیش درست نمیشه چون فکر اون بچه روانیش میکنه 

راضي هستي؟

ببین مشکلات و همه دارن منم مشکلات خاص خودمو دارم با شوهرم یه جوری بگم که من زمینم اون آسمون یا برعکس. یعنی یه چیزی تو این دنیا نیست که من و شوهرم جفتمون ازش خوشمون بیاد یا ازش بدمون بیاد. دقیقا چیزی که من ازش متنفرم علاقه سطح یک شوهرمه و برعکس. تو همه چیز نظرمون مخالف همدیگس اما خب میسازیم. هردفعه یکیمون کوتاه میاد.

بازم همین که بچه نداری ده هیچ جلویی. آدمی که بچه داره حتی بعد طلاقم زندگیش درست نمیشه چون فکر اون بچ ...

اره خب صد در صد

جالبيش اينجاس هيچكس تو فاميلشون سر زندكيش نيست همشون طلاق گرفتن باهاشون صحبت ميكردم همشونم مشابه من بودن تقريبا