2777
2789
عنوان

بچه ها بياين بگين ب نظرتون پشيمون ميشم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 39 پست
مطمئن باش بعد از عروسی همون خوبیارم نمیبینی خودتو بدبخت نکن که هی بشینی عمرتو بزاری بلکه درست بشه کس ...

خانوادم حمايتم ميكنن پشتم هستن ازاين بابت سخت نميشه زندگيم اما از لحاظ جامعه اره😔سخت ميشه

بد بودی یا مقصر گذشته روشو باز کردی به خودت و از خط قرمزا عبور کرده دلش باهات صاف نمیشه هیچ وقت دیگ ...

اوني ك دلش صاف نميشه منم من تهمت شنيدم و فوش خوردم و بيرونم كرده اون چرا دلش صاف نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش تو بد نبودیهمینکه تو سایتی که اون روحشم خبر نداره خوبیاشم بهمون گفتی نشونه روح بزرگتهمتاسف ...

بخدا هميشه همه جا خوبشو كفتم هيجوقت حتي ب خانوادمم نميكفتم چ بلاهايي داره سرم مياره اما اين اواخر ديك خسته شدم اينقد تهديد كرد تهمت زد ديك زدم سيم اخر 

اما همش حس اينك پشيمون شم يا مقصرم مث خوره منو ميخوره

ببین تهمت ناموسی دیگه بدترین کاره. فردا میخواد هی زیر نظر بگیردت بهت شک کنه تهمت بزنه محدودت کنه گیر ...

بخدا شاغل بودم کف نرو کارنکن گفتم چشم گف بدون من بیرون نرو گفتم چشم گف رفیقاتو کنار بذار کفتم چشم

ب هرسازش‌رقضیذم من فقط ازش خاستم نذاره کسی تو زندگیمون دخالت کنه بند نافشو‌جدا کنه از مامانش امانتونس نکرد نخاست

گفتم فوش نده درست نشد

مشاوره هم نیمد

اوني ك دلش صاف نميشه منم من تهمت شنيدم و فوش خوردم و بيرونم كرده اون چرا دلش صاف نشه

ببین تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن لابد شما و خانوادتم یه چیزایی بهش گفتید شما دلت دریاست که هنوز دوسش داری  ولی مردا اکثرا موجودات بسیار عقده ای و حق به جانبی هستن عزیزم 

ببین تهمت ناموسی دیگه بدترین کاره. فردا میخواد هی زیر نظر بگیردت بهت شک کنه تهمت بزنه محدودت کنه گیر ...

تازه اخریا فهمیدم ک مامانش تموم دعواها و مشکلات مارو میرفته تو کل‌فامیل تعریف میکرده

تازه اخریا فهمیدم ک مامانش تموم دعواها و مشکلات مارو میرفته تو کل‌فامیل تعریف میکرده

خب دیگه پس همین فرمون برو جلو طلاقتو بگیر. والا سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن. الان جدا نشی فردا با یه بچه مجبوری جدا شی.پس کار درست و الان بکن.

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

ببین تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن لابد شما و خانوادتم یه چیزایی بهش گفتید شما دلت دریاست که هنوز دوسش د ...

خدای من شاهده ک مامان بابای من هیچوقت بهش فوش ندادن درحدی ک اون میداد

جلوی بابام ب مامانم فوش ناموسی داد بابای من فقط میگف خفه شو

یاحتی خوده من 

هیجوقت حرفای زشت اونو ب ذبونم نیاور‌دم

اما شب اخر دیگ منم گفتم هرچی ک نباید میگفتم چون دیگ خسته شدم

هربار میومد خونمون سر غذا با من دعوامیکزد چرا بابات اونور سفره نشست چرا غذا ال بود چرا بشقاب من گوشتش کم بود

ینی از هرچیزی حرف درست میکرد اینا همش حالتی بود ک خانواده و فامیلای خودش حتی جواب شلام منم نمیدادن دریغ ازذره ایی احترام

خب دیگه پس همین فرمون برو جلو طلاقتو بگیر. والا سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن. الان جدا نشی فردا ...

باتموم عشقی ک‌بهش داشتم و دارم دیدم الا جداشم بهتره

اما نذر کردم قران خوندم از خدا خاستم اگ شدنیه درست شه چیکار کنم دوسش دارم😔

باتموم عشقی ک‌بهش داشتم و دارم دیدم الا جداشم بهترهاما نذر کردم قران خوندم از خدا خاستم اگ شدنیه درس ...

ان شالله خدا راه درست و پیش پات بذاره اما عزیزم همیشه اول خودتو دوست داشته باش بعد دیگری رو 

ان شالله خدا راه درست و پیش پات بذاره اما عزیزم همیشه اول خودتو دوست داشته باش بعد دیگری رو

یکی از دخترای فامیل نزدیک ما با همین دوسش دارم دوسش دارم رفت زن یکی شد که مادرشم دائم داشت نفرینش میکرد که این بچه ازبس شر و آفته بمیره راحت شم. بعد هی گفت دوسش دارم جلو خانواده وایساد زنش شد ادامه داد هی کتک خورد خیانت دید انواع و اقسام بدی رو دید شوهره جلو کل فامیل فحش و میبست به دختره آبروشو برده بود اما این موند و گفت دوسش دارم هرچی هنه از جنله پدر و مادرش گفتن جدا شو گوش نکرد اما آخر بعد از ۲۳ سال دیگه نتونست دووم بیاره با روح و روان خسته و داغون با دوتا بچه بزرگ و داماد جدا شد. با آدم شرور و بددهن نمیشه زندگی کرد . راه بیست سال بعد و الان بری بهتره چون عشق هیچ زندگی ای رو نجات نداده اونم عشق یه طرفه

یکی از دخترای فامیل نزدیک ما با همین دوسش دارم دوسش دارم رفت زن یکی شد که مادرشم دائم داشت نفرینش می ...

والا اينم همش ب مامانش فوش ميداد دعواشون ميشد ب مامان خودش ميكف ج ن د ه

بامن دعوا ميكرد جرات نداشت منو بزنه

اما هولم ميداد ي بارم گلومو گرفت خفم كنه مامانش مذاشت ي بارم روي خودم چاقو كشيد

راستش ميترسم جداشم و توي جامعه اذيت شم

تااخر عمرم تنها بمونم اينا خيلي ميترسونتم